Angelina Jolie-t bunkerbe menekítették Ukrajnában (videó)

2022. május 01. 15:49

Légiriadó volt Lvivben, ahol a sztár az ENSZ színeiben dolgozott.

2022. május 01. 15:49
null

Angelina Jolie éppen Ukrajnában tartózkodik, mint az ENSZ menekültügyi különmegbízottja. Szombaton egy kávézóban kapták lencsevégre, vasárnap pedig egy videó került fel az internetre amin az látható, ahogy a díjazott színésznő egy bunkerbe rohan Lvivben, egy légiriadó alatt. 

Jolie már évek óta az ENSZ menekültügyi különmegbízottjaként dolgozik, ebben a tisztségben érkezett nemrég Ukrajnába. Lviv regionális kormányzója elmondta, hogy a színésznő azért jött, hogy beszélgessen az odamenekültekkel, köztük azokkal a gyermekekkel, akiket az áprilisi kramatorszki vasútállomást ért rakétacsapás következtében szerzett sérüléseikkel kezelnek az ukrán városban.

Nyitókép: MTI/EPA/ANSA/Ettore Ferrari

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rizsa
2022. május 02. 14:52
Vegyétek újra . Pont nem néztem a kamerába.
fff5
2022. május 02. 08:45
Joli néninek inkább Bidénél kellene lobbiznia, hogy ne szállítsanak az usákok fegyvert ukrajnának.
zuriktodor
2022. május 02. 08:32
Kamu bombariadó, propagandacéllal.
formaegy
2022. május 02. 07:58
Újabb "hollywoodi" forgatás. Szánalmas. Nobel-békedíjat neki! A békéért fút. Ja nem. Ez csak a szerepe. Legközelebb meztelenül fog gitározni a puccosseggű Zelenszkij gyilkossal futás közben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!