Zelenszkij tanácsadója: Magyarország olaj-mézeskalácsra váltja az elhunyt ukrán gyerekek lelkeit

2022. június 06. 09:07

A tanácsadó szerint Kövér kijelentéseit nem díjazza a történelem.

2022. június 06. 09:07
null

Mihajlo Podoljak, Volodimir Zelenszkij ukrán elnök tanácsadója is reagált Kövér László Ukrajnával kapcsolatos gondolataira. A tanácsadó Twitteren fejtette ki a véleményét, „az európai család egyetlen problémás országa Magyarország, amely megakadályoz bármilyen reakciót Oroszország rémtetteire Ukrajnában”. Szerinte

„A kéziratok nem égnek el. Az orosz hóhérok ölnek, erőszakolnak és városokat pusztítanak el” – fogalmaz a tanácsadó, kiemelve, hogy eközben Zelenszkij a népéért küzd, Európa pedig segít neki és lőszereket ad a küzdelemhez. A tanácsadó végezetül azt írta, hogy 

 

 

Nyitókép: MTI/EPA/Ukrán elnöki sajtóhivatal

Összesen 370 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sany Xepi
2022. június 06. 15:01
Az ukránok meg átszenteltetik pátriárkájukkal az orosz olajat és gázt. Így minden tiszteletet megkapnak a halott gyerekek.
Málaga21
2022. június 06. 13:53
Ti meg hunter bidén keresztül kokainra és prostikra váltottátok a meggyilkolt donyecki gyerekek lelkét. Az rendben volt miska?
szintetikus
2022. június 06. 13:29
Zelenszkij megint hazudozik.
ArmaGedeon
2022. június 06. 12:33
Zelenszkij a "nép szolgája" nem a népéért küzd, hanem a népét küldi vágóhídra és ebben az ostoba agymosott EU vezetők még segítik! És most a világot is Mo. ellen akarják uszítani. Ez a hála a rengeteg humanitárius segítségért amit nyújtottunk nekik. Ugyanolyan aljasok, mint amilyennek eddig is voltak. Kutyából nem lesz szalonna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!