A magyar példára hivatkozva szólítják a házasságkötések anyagi ösztönzésére a brit kormányt

2022. augusztus 22. 08:38

A javaslatában kiemelte a Marriage Foundation, hogy 2020-ban, Magyarországon 3 százalékkal nőtt a házasságkötési ráta, miközben Európa-szerte sok helyen meredeken csökkent ez a mutató.

2022. augusztus 22. 08:38
null

Magyarországot állította követendő példaként az Egyesült Királyságban rekordalacsony számra csökkent házasságkötésekkel foglalkozó, és a trend megfordítása érdekében a brit kormány számára ajánlásokat megfogalmazó jelentésében a Marriage Foundation nevű jótékonysági szervezet – számolt be róla a The Telegraph.

A jelentésben részben a magyar példa alapján egyebek mellett a házasságkötések anyagi ösztönzésére szólítják a kormányt,

kiemelve, hogy 2020-ban, a koronavírus-járvány megjelenését kísérő korlátozások első évében Magyarországon 3 százalékkal nőtt a házasságkötési ráta, miközben Európa-szerte sok helyen meredeken csökkent ez a mutató.

Nyitókép: Matthew Williams-Ellis / Robert Harding Premium / robertharding via AFP

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2022. augusztus 22. 09:54
Kirekesztő homofób fasiszták, fúj.
renoman
2022. augusztus 22. 09:47
Nem szülnek eleget a buzeránsférfiak? Hiába az elköltött fontmilliárdok, átoperált zombikból még mindig csak a fekália jön. :)
Leskelődő
2022. augusztus 22. 09:17
Szeretném, ha pontosítanák: az állam a különböző nemű emberek közötti házasságot támogassa. Jobb az óvatosság.
vemiko
2022. augusztus 22. 09:17
jó reggelt Világ! van ott még ahonnan ez is jött ...úgy kell keresni hogy Magyarország Polgári kormányának embereket érintő jóléti intézkedései, ami Orbán Viktor és a 2/3-os kormányának az eredménye! jajjjj de lesz itt még bolsi vinnyogás a télen.....nem csak emiatt persze ..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!