Nógrádi György: Ha nem lesz orosz ellentámadás, akkor Putyin aláírta a végrendeletét

2022. szeptember 14. 17:47

Nógrádi az ukrán ellentámadással kapcsolatban kifejtette, hogy az orosz erők rendkívül rosszul vizsgáztak, nem tudtak ellenállni, ezért elmenekültek.

2022. szeptember 14. 17:47
null

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő az Ultrahang nevezetű YouTube csatorna beszélgetős műsorában elemezte az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeit. 

A műsorban a szakértő kifejtette: „Ha az ukránok az elfoglalt orosz területeket kettévágják, akkor megszűnik a Krím kapcsolata az orosz szárazfölddel”. Kifejtette, hogy

az oroszok számára a Krím nagyon fontos, mivel ez az egyetlen melegvízű kikötőjük. 

„Most mit mond Zelenszkij, hogy minden négyzetcentit visszafoglalnak” – hívta fel a figyelmet. Ezt követően feltette azt a kérdést, hogy Putyin vajon meg tudja-e erősíteni a pozícióját.

Nógrádi az ukrán ellentámadással kapcsolatban kifejtette, hogy

Nógrádi György szerint nem biztos, hogy az ukránok a háború után visszaadják azokat a fegyvereket, amiket a Nyugat szállított nekik. Kérdésre válaszolva a szakértő elmondta, hogy az orosz elhárítás rendkívül erős. Úgy véli, az elképzelhetetlen, hogy Putyin amerikai kém lenne.

Nógrádi elmondta, hogy az ukrán ellentámadásra mindenképpen szükséges az oroszoknak reagálniuk. Ha ez nem történik meg, akkor „Putyin aláírta a végrendeletét”. 

Nyitókép: Facebook

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wezuv
2022. szeptember 15. 12:23
https://twitter.com/KyivPost/status/1568904106970083329 Ez lófasznyi terület. Csípem az öreget, de itt most szerintem téved.
láss7081
2022. szeptember 15. 11:59
Nógrádi professzornál eddig Zselenszkíj sansztalan volt, most Putyinnak ütött az órája, milyen hiteles értékelés jön még ...
Belakiss
2022. szeptember 15. 10:06
Mi nem tetszik, oroszszoponcok? Hogy még ez a barom is elismeri, hogy barátitok hatalmas nagy barmok?
BlancoAgilon38
2022. szeptember 15. 08:08
Ugye mester... Kizárt, hogy Ukrajna nyerjen. Te igazi biztonságpolitikai szakértő. De unom már a szakértelemmel teli hozzászólásaidat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!