Gyurcsány jobbkeze üzent Orbánnak: „Téged demokrata vezetők sehol a világon nem tapsolnak meg”

2023. február 09. 18:38

Úgy látszik, hogy ez a taps „mizéria” kiverte a biztosítékot a baloldalon.

2023. február 09. 18:38
null

Orbán Viktor miniszterelnök is elutazott az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek kétnapos találkozójára, ahol Volodimir Zelenszkij ukrán elnökkel is tárgyalt. Az eseményen, a közös fotó előtt a magyar miniszterelnök nem tapsolta meg az ukrán elnököt, ez pedig kiverte a biztosítékot a baloldalon. Molnár Csaba, a DK árnyékkormányának minisztere a Facebookon üzent Orbán Viktornak.

Nem Viktor, nem téged tapsolnak. Hiába álmodozol róla. Téged demokrata vezetők sehol a világon nem tapsolnak meg. Mert te nem érdemled meg.

Nyitókép: Partizán YouTube-képernyőkép

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fabulon a bőre őre
2023. február 11. 09:18
Gyurcsány jobbkeze üzent Orbánnak Valójában az abban tartott, a farához használt kukoricacsutka Molnár. Ennél jobban nem ütközhetett volna ki a "(kígyók) kígyóznak" képessége. Ennek a senkinek ott kellett volna véget vetni. Olyan, mint a kenőanyagos Gréczy, a kampányban az összefogás kulturális szpíkere Hillerrel mellette.
Jaja
2023. február 11. 06:12
Hülye Molnár csacsi! Ha megtapsolta volna akkor meg az lenne a bajotok, hogy nem következetes! Jól volt ez így! Különben is, gyilkosokat normális ember nem tapsol meg! Érted, faszfej?
machet
2023. február 10. 14:26
Téged?Mi ez a csótány stílus szépfiú?
madárinfluencer
2023. február 10. 14:17
Gyurcsány Ferenc jobb kezének és Gréczy Zsolt bal kezének, Molnár Csabinak javaslom, hogy olvasgassa a YouTube-ra külföldön feltöltött Orbán, vagy Szíjjártó interview-kat és akkor látni fogja, hogyan ítélik meg őket a nyugati olvasók, valamint azt is láthatja, hogy a kommentelőktől kapott like-ok több százszorosan meghaladják a dislike-ok számát. Nem csak a balliberális sajtó hatalmában vergődő "demokratikus" politikusok véleményét kellene figyelembe venni. Pl. https://www.youtube.com/watch?v=4_0exdmvac4&t=96s
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!