Szerb miniszterelnök: A magyar-szerb viszony sosem volt jobb a történelem folyamán

2023. március 27. 09:53

Brnabić elmondása szerint rendkívül dinamikusan fejlődik a két ország közötti gazdasági együttműködés.

2023. március 27. 09:53
null

Az N1info.com közölte, hogy Ana Brnabić szerb kormányfő találkozott a magyar nagykövettel és megállapították, hogy a két ország kapcsolatai sosem voltak jobbak a történelem során.

A miniszterelnök személyesen üdvözölte a mandátuma töltését nemrégiben megkezdő Magyar József Zoltánt, sikeres szerbiai működést kívánva neki. Brnabić kiemelte a két ország közötti gazdasági együttműködés jelentőségét, mely elmondása szerint rendkívül dinamikusan fejlődik. A szerb miniszterelnök az illegális migráció kapcsán kiemelte: remekül működik a szerb-magyar-osztrák együttműködés, és hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a kooperációt folytatni kell.

Magyar József Zoltán hangsúlyozta, hogy Budapest támogatja Szerbia EU-tagságát.

Nyitókép: Andrej Iisakovic / AFP

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jánosbácsi
2023. március 27. 13:25
Ki érti ezt? Az oroszpárti Szerbia az Unió tagországa akar lenni. Az oroszpárti Orbán Viktor ezt maximálisan támogatja .
konfucius
2023. március 27. 13:12
Így is maradjon! Csak a migránsokat takarítsák már ki a magyar területekről.
Tárkány Álmos
2023. március 27. 11:51
Nándorfehérvárnál sem?
csakirok
2023. március 27. 11:08
Kell is a barátság! A '80-as években rengeteg dojcsmárkát hagytunk ott a szabadkai olasz piacon. Majd a szerb-horvát háborúban iszonyatos mennyiségű üzemanyagot csempésztünk át, hogy szántani- vetni tudjanak. Napjainkban pedig több szerb rendszámú autót lehet látni a szegedi bevásárlóközpontok parkolóiban,mint magyart. Kell, szükséges az együttműködés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!