Tobzódtak a cápák a louisianai partoknál (VIDEÓ)

2023. március 02. 19:32

A ragadozókat az éhség vonzhatta a halászhajók közelébe.

2023. március 02. 19:32
null

Tonhalat kereső halászok a hajóik körül feltűnő, hatalmas mennyiségű cápára lettek figyelmesek a louisianai Venice partjaitól mintegy 24 kilométerre – írja a CBS News.

Egyikük videóra is vette a jelenséget, majd később a lapnak elmondta: előbb tonhalakra gyanakodtak, de meglepetten tapasztalták, hogy a mozgást valójában éhes cápák okozták.

„Láttuk, ahogy a cápák rávetették magukat a csalitartályra – még sosem tapasztaltunk ilyet” – mondta a nő. „Mire odaértünk, a cápák már megtalálták a tartályt, és a hajóhoz szorították, hogy lakmározzanak belőle” – tette hozzá.

Nyitókép: Facebook

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tomasson3
2023. március 03. 22:14
Seaspiracy című filmet ajánlom a témában. Jól rávilágít ennek is az okaira
budapesti
2023. március 03. 11:05
Az öreg Halász és a tender. Írta: az Élet. Összefoglalás: És jöttek a cápák...
ujujuj
2023. március 03. 09:17
Ezek nem halászhajók, hanem horgász charterek. Kedves sajtóipari szakmunkások, próbáljunk már meg különbséget tenni halász és horgász között, annyira azért nem nehéz, de a kettőt összekeverni rettenetesen nagy igénytelenség.
bagira
2023. március 03. 05:58
Betolakodók útját cápák kísérik van köztük beteg vagy éhségtől szomjúságtól veszekednek egymást a tengerbe dobják, túlzsúfoltság bárkákon ladikokon feszültséget okoz .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!