A Colosseumban csaphat össze Elon Musk és Zuckerberg

2023. június 30. 18:29

Lehet, hogy modern kori gladiátor viadal lesz a milliárdosok összecsapásából?

2023. június 30. 18:29
null

A Mandiner korábban beszámolt róla, hogy egy roppant kemény üzenetváltás szemtanúi lehettek a Twitter-felhasználók. Elon Musk, Tesla-vezér ketrecharcra hívta ki a Meta alapítóját, Mark Zuckerberget, aki screenshotolta a tweetet, és azt válaszolta rá: „küldd a helyszínt”

Elon Musk egyik legújabb Twitter-bejegyzésében a Colosseumot jelölte meg a csata helyszínének. A TMZ Sports arról írt, hogy Gennaro Sangiuliano olasz kulturális miniszter javasolta azt, hogy a Colosseumban küzdjenek meg a riválisok.

***

Nyitókép: LUDOVIC MARIN / POOL / AFP

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Házam Hazája
2023. július 02. 00:39
Ez is egy fontos hír: https://index.hu/kulfold/2023/07/01/egyesult-kiralysag-rishi-sunak-egyesult-allamok-hivatalos-dokumentum-alairas-toll/ Egy bármilyen madártoll, hosszában bemetszve mindig írásra készen áll. Egy darab faszén lenne a legjobb.
Brandon the great Negro
2023. július 01. 17:59
Cukorhegy összecsomagolja az Amperkirályt. De szívesen megnézném élőben.
EX_Terminator
2023. július 01. 17:54
Harcolni valamiért az egy dolog. Balhézni a balhé kedvéért? Az az idióták játéka.
Akitlosz
2023. július 01. 14:28
Ha előbb restaurálnák a Colosseumot, akkor még meg is érné. Róma Rómából él, de nem igazán költ rá. Az ókori épületek ma is állnának, ha "csupán" karbantartották volna azokat. Az ókori beton jobb a mainál. Vas nélkül. Is. Meddig tartana a Colosseumot újjáépíteni? A fából készült részei tűntek el az idők folyamán, némi fal és a szobrok, valamint a Napsugárzás ellen védő vitorla. Rómában az ókori csatornarendszer a Cloaka Maxima még ma is üzemel, ma is az Róma csatornája. A mai kor egyszerűen nem tud felérni az ókori Rómához. https://www.youtube.com/watch?v=lfLOhgwdxlA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!