Lengyel EP-képviselő: Változott a lengyelek Magyarországhoz való hozzáállása

2023. június 09. 11:50

Zdzislaw Krasnodebski ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyarország humanitárius segítséget nyújtott Ukrajnának.

2023. június 09. 11:50
null

A Gazeta Polska interjút készített Zdzislaw Krasnodebski európai parlamenti képviselővel, aki kijelentette, hogy változott a lengyelek Magyarországhoz való hozzáállása.

Krasnodebski szerint a lengyelek felismerték Varsó és Budapest külpolitikájának különbségeit.

Magyarország humanitárius segítséget nyújtott Ukrajnának

„Évekig úgy tűnt, hogy a két ország érdekei megegyeznek, az Orbán Viktorral való együttműködés idealizálódott. Az Európai Parlamentben lévő magyar kollegák azt mondták, hogy az, hogy az ország vonakodik katonai segítséget nyújtani Ukrajnának,

Ne felejtsük el, hogy mindennek ellenére Magyarország humanitárius segítséget nyújtott Ukrajnának. A magyarországi helyzet reálisabbá tette az Orbán-kabinet megítélését a nemzetközi fórumon” – fogalmazott a politikus.

Nyitókép: WIKTOR DABKOWSKI / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

***

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MayorAnna 03
2023. június 09. 17:52
Most mondták be a hírekben: - Lengyelország katonákat akar küldeni Ukrajnába, harcolni Oroszország ellen. csaxólok
KBA98
2023. június 09. 17:14
..és ezt idáig nem vették észre?
jött a csősz és mindenkit hazazavart
2023. június 09. 16:51
éé
tapir32
2023. június 09. 16:45
"Aki Magyarországra látogat, megtapasztalja, hogy mit jelent a valós szabadság." Novák Katalin Magyarország jogállam és demokrácia. A fékek és ellensúlyok rendszere kiépített és jól működik. Az ellenzék alkalmatlan. Külföldön pénzt tarhálnak miközben az elnyomott áldozat szerepében tetszelegnek. Ugyanakkor, felelőtlenül terjesztik demagógiájukat.. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat-európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni. Ez, a mi demokráciánk, mi ezt választottuk! Az EU jelentések politikai nyomás gyakorlás céljából készültek. Tartalmilag üres frázisok halmazai. Konkrétum alig. A bolhából elefánt gyártás szép példái. Demagóg irományok. A baloldaliak hazugságokkal és csalással megtévesztették az EP-t és annak bizottságait. A gátlástalan hazudozás nem az eszesség megnyilvánulása hanem, szociopátia. Egyúttal, a butaság beismerése. Azért kell a hazudozás mert, tisztességes úton semmire sem mennének. A hazai választásokon a hazugságaikkal együtt is leszerepeltek. 4x2/3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!