Guy Verhofstadt: Putyin uralma halálra van ítélve!

2023. június 27. 17:12

A liberális belga EP-képviselő szerint „üres beszédet” intézett hétfő este népéhez az orosz elnök.

2023. június 27. 17:12
null

A belga liberális EP-képviselő Twitter-oldalán fejtette ki a véleményét a hétvégi oroszországi történésekről és az orosz elnök hétfő esti beszédéről.

Guy Verhofstadt Twitter-oldalán úgy fogalmazott, „a szombati drámai eseményeknél is jobban bebizonyította Putyin ma esti üres szereplése, hogy

– húzta alá a képviselő.

Mint ismert, a Wagner-csoport szombati akcióját követően Vlagyimir Putyin elnök hétfőn újabb beszédet intézett az orosz néphez. Putyin elmondta, „A lakosság, a pártok, az egyház és az egész társadalom határozottan kiállt az alkotmányos rend mellett”.

Hozzátette azonban, hogy a lázadás szervezőit bíróság elé fogják állítani”, mert a céljuk Oroszország meggyengítése volt.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

***

***

Nyitókép: KREMLIN PRESS OFFICE / HANDOUT / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. június 28. 07:06
A Mandi szerelmes a Putlerbe..állandóan nyomatja a képeket a kágébés makákóról..:(
lajosbabos
2023. június 28. 01:22
így müködik a nyugat ha nem azt teszed ami nekik jó akkor kirekesztenek amugy meg miniszter is lehetsz mint ez a Guy Verhofstadt EU-terrorista
Atti bá
2023. június 27. 23:56
Ha ezt egy kócosfogú mondja akkor biztos igaz.
Akitlosz
2023. június 27. 23:48
Guy Verhofstadt uralma el sem kezdődött.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!