Az ukránok nagy valószínűséggel végeztek egy híres orosz katonai bloggerrel

2023. június 21. 19:45

Számos Twitter- és Telegram-csatornán terjednek arról hírek, hogy Szemjon Pegov, a WarGonzo oroszpárti sztárblogger valószínűleg életét veszítette egy ukrán támadásban, Zaporizzsja megyében.

2023. június 21. 19:45
null

Számos Twitter- és Telegram-csatornán terjednek arról hírek, hogy Szemjon Pegov, ismertebb nevén a WarGonzo oroszpárti sztárblogger valószínüleg életét veszítette egy ukrán támadásban, Zaporizzsja megyében. Mindazonáltal Pegov halálát eddig nem erősítették meg minden kétséget kizáróan.

Az ukrán fegyveres erők június 19-én közzétettek egy fejkamerás videót, melyen az látható, ahogy az ukrán különleges alakulatok katonái harcba keverednek egy lövészárokban, és végeznek az ottlévő emberekkel. A videó során az ukrán katonák négy orosszal végeznek. A lövészárokban egy civil ruhás, de testpáncélt és fegyvert viselő, vörös szakállú orosz férfit

az egyik ukrán katona közvetlen közelről lelövi, korábban azonban Pegov is egy ilyen ruhában volt látható egy posztjában.

További érdekesség, hogy Pegov a saját Twitter-fiókján hétfőn nyilvánosságra került egy bejegyzés, melyben azt próbálja bizonyítani, hogy a blogger életben van, ugyanakkor a Pegov által működtetett WarGonzo-oldal sem a Telegramon, sem a Twitteren nem tett közzé bejegyzést az elmúlt napokban.

***

A nyitókép illusztráció. Fotó: MTI/EPA/George Ivancsenko

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
K Zoli
2023. június 22. 14:37
Minden nap van a telegram oldalán íj bejegyzés és az a videó amire utalás van a cikkben azt én legalább tiz napja láttam.. szerintem nem igaz a hír.
files32
2023. június 22. 06:01
Ki IS herélték, majd levágták a fejét, de nem post mortem.
zuriktodor
2023. június 21. 22:51
Ukrán hősök megölték a ruszki firkászt! :D
Uztu
2023. június 21. 22:17
Remélem a bloggernek is szóltak, nehogy meglepetésként érje, hogy már nem él.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!