„Hol van a kib*szott győzelmetek?” – durva üzenetet kapott Kijev a Kremltől

2023. július 24. 13:02

Medvegyev szerint az ukrán lakosság egy része, bár meg van rémülve, még nem vesztette el a gondolkodás képességét.

2023. július 24. 13:02

Dmitrij Medvegyev, az orosz biztonsági tanács vezetőhelyettese Telegram-oldalán írt a háború legfrissebb fejleményeiről. Mint fogalmazott: „ellenségünk nem sikeres az ellentámadásban. Tehát információs győzelmekre van szükségünk. Még ha üres és irracionális is. Ezért a civil objektumokra mért csapások a nácik és az általuk beszervezett lakosság számára is elfogadhatóak”.

Ezt is ajánljuk a témában

Az orosz politikus szerint az ukrán társadalomban egyre nagyobb a feszültség mértéke. „A lakosság egy része, bár meg van rémülve, még nem vesztette el a gondolkodás képességét. Nyugati uraik pedig türelmetlenek: hol van már végre a kib*szott győzelmetek?” – kérdezi Medvegyev. Hozzátette, ezért „a banderista gazemberek egyre inkább békés, civil célpontokat választanak aljas csapásaikhoz”.

„Nekünk pedig nem hagyományos célpontokat kell választanunk a csapásainkhoz. Nem csak raktárakat, energiaközpontokat és olajraktárakat. Vannak más helyek is, ahol még nem számítanak ránk. És ahol a hatás nagyon jelentős lesz” – írta az orosz politikus.

Nyitókép: Gian Marco Benedetto / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2023. július 25. 08:37
"Jack Reynor 2023. július 24. 20:02 a háború gyors befejezéséhez az ukrán latorállam elpusztítására van szükség." Ez egyébként a maradék ukrajnai, sőt, maradék ukrán lakosság érdeke is.
B_kanya
2023. július 25. 08:36
"mostlysilentobserver-2 B_kanya 2023. július 25. 07:05 Ha a CIA lovi agyon, akkor mindenki más jár rosszul. Van egy rakás dolog, amiért Zelensky-t el kell számoltatni, és az sem ártana, ha nyilvánosságra kerulne az is, kik finanszírozták ezt az egészet, milyen nagyobb terv része ez az egész," Nyilván ideális esetben kopaszra borotvált fejjel hosszú, zokogásokkal tartkított töredelmes, feltáró jellegű vallomást tenne pár tévécsatorna kamerái előtt, amikor 500 évre ítélik a Fekete Delfinban.
Jack Reynor
2023. július 24. 20:02
Az elmúlt napokban intenzívebbek lettek az oroszok, növekszik a hatékonyságuk. Ennek örülök, mert a háború gyors befejezéséhez az ukrán latorállam elpusztítására van szükség.
B_kanya
2023. július 24. 19:30
"szutykok 2023. július 24. 16:34 A vízfejű töpszli medvekula ugat az ukránoknak," de jobban is jár a pöcspianós kis zöld kula, ha a CIAs testőrei lövik agyon, nem Kijev utcáin kenik szét az ukrán veteránok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!