Beszólt egy kanadai professzor a Palesztina mellett kiálló queereknek

2023. október 09. 19:37

„Állítom, hogy a zsidók nagyobb biztonságban vannak Gázában, mint Izraelben” – fogalmazott szarkasztikusan Gad Saad.

2023. október 09. 19:37

Az izraeli-palesztin konfliktus kirobbanását követően a közösségi médiában elterjedt egy kép, melyen magukat queerként definiáló fiatalok állnak ki Palesztina szabadságáért.

Erre a fotóra reagált X-oldalán Gad Saad kanadai marketingprofesszor, aki  szarkasztikusan úgy fogalmazott: „Igen!  Egy dolog világos. Az LMBTQ- közösség tagjai sokkal nagyobb valószínűséggel élhetnek méltóságteljes életet a Gázai övezet és Ciszjordánia szabad területein, mint a homofób Tel-Avivban.”  

Majd azzal folytatta: „a nőkkel is általában sokkal nagyobb tisztelettel bánnak Gázában”.  

„Állítom, hogy a zsidók nagyobb biztonságban vannak Gázában, mint Izraelben. Zsidók Palesztináért” – zárta a bejegyzését a professzor.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg: 

Nyitókép: Gad Saad X-oldala

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ekeke1
2023. október 10. 16:01
https://en.wikipedia.org/wiki/Gad_Saad ja hogy véletlenül ez a kanadai is zsidó? véletlen egybeesés..
piramis-2
2023. október 10. 15:27
Queerek Palesztináért??? Ugye az megvan, hogy a muszlim vallású Palesztinában ti nem lennétek queerek. Hullák lennétek, ha nagyon hajtogatnátok az ostobaságaitokat, faszfejek! A prof bátran írhatta amit, írt. A nagy többség annyira ostoba már, nem is értették mit akar mondani.
BadAdam
2023. október 10. 08:55
Nagyon egyszerű. Azok a qeerek, akik palesztínát támogatják, kerüljenek komoly ellenőrzés alá, mert fennáll a terrorizmussal való szimpatizálás lehetősége!
Ekrü
2023. október 10. 07:26
Azt hiszem , jobb is , hogy a mai fiatalság nem akar gyereket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!