Szívszorító videó látott napvilágot Bruce Willisről

2023. november 28. 11:44

Lánya osztotta meg a megható képsorokat a közösségi médiában.

2023. november 28. 11:44
null

A legendás színész lánya, Scout Willis együtt ünnepelte a hálaadást családjával. Scout a jeles alkalomból adódóan egy közös videót is készített a súlyos beteg édesapjával, amit TikTok-on osztott meg.

A megható videón Scout a kezét nyújtja édesapjának, aki azonnal reagál erre és megfogja lánya kezét. Amióta kiderült Bruce Willis betegsége, csak nagyon kevés alkalommal láthatta a nyilvánosság a színészt.

A felvételt itt tekinthetik meg:

@smoothradio Bruce Willis has always been very close with his daughters 💜 (📷: scoutlaruewillis) #brucewillis #brucewillisfan #brucewillisfamily ♬ Gentle and warm background piano(1262846) - Noru

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Will Oliver

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. december 07. 00:33
Szegény. Kár, hogy így végzi.
pragmatika
2023. november 28. 16:07
Jófej a Fickó. Érezhető, hogy jól érzi magát a családi körben, de az zavarja kicsit, hogy videózzák. (Érthető. Videózták már eleget :-))
altercat1
2023. november 28. 13:04
Halló Mandiner! Van ott valaki? Ezt a dasdasd-0 nicknevű hülyét nem lehetne kivágni innen?
Bácskai Bicska
2023. november 28. 12:00
Gratulálok az új Mandinernek! Az előtte szóló elmebeteg "dasdasd-0" nevű tucatnyi kommentet fosott ide, teljesen más témában. Bravó. Nyilvánvalóan egészséges elméjű ilyesmit nem csinál. Korábban például nem csinálhatta volna, simán kiXeljük, mehet tudathasadásost játszani a neki tetsző FOS felületeire. De mióta az új Mandiner arculat van, azóta megy ez a trágyalé tempó. Ja! Hogy a cikkhez is szóljak: régebben ilyen érzelgős, már-már jóízlést sértő anyagok sem voltak a tartalomban, vagy csak elvétve. Ma meg napi szinten ezt kapni. Van lejjebb, elismerésem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!