A NATO beismerte: az oroszok nem jelentenek fenyegetést Ukrajnán túl

2024. március 15. 06:14

Jens Stoltenberg leszögezte: a NATO nem érezhet közvetlen fenyegetést, mivel Moszkva valamennyi szárazföldi erejét beveti Ukrajna ellen.

2024. március 15. 06:14

Nyitókép: MTI/EPA/Olivier Hoslet

Az Ukrinform arról ír, hogy Jens Stoltenberg NATO-főtitkár kijelentette Brüsszelben: a NATO nem érez közvetlen fenyegetést Oroszország felől. A főtitkár újságírói kérdésekre válaszolt a finn határon kiépült orosz katonai csoportosulással kapcsolatban.

Elmondta: 

„Finnország most nagyobb biztonságban van, mint a szövetséghez való csatlakozásuk előtt.

 Mert most Finnországra vonatkozik a kollektív védelmi záradékunk, az 5. cikkely: egy mindenkiért, mindenki egyért. Szinte 

az összes orosz szárazföldi haderő részt vesz az Ukrajna elleni háborúban. 

Így hát nem látunk közvetlen fenyegetést egyetlen NATO-szövetségesünk ellen sem.”

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jetilovag
2024. március 16. 20:36
az összes orosz haderő???.......................ja...................putyin meg meghalt már vagy 50 szer.....az oroszoknak elfogyott az összes rakétájuk, egy darab puskagolyójuk sincs, az összes vadászbombázójuk megsemmisült, csippjük sincs , 2 millió katonát vesztettek......és az ukránok fölényes győzelmet aratnak, folyamatosan nyomulnak előre, már moszkva alatt vannak,.....ukrajna meg a megszentesült becsületesség szabad országa ahol nulla a korrupció......
Csigorin
2024. március 15. 15:43
soha nem is jelentettek, csak ti hazudjatok
lajajakab11
2024. március 15. 12:33
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! csak a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
KBA98
2024. március 15. 11:53
Hát Persze, hogy nem! Ukrajnában sem lenne háború az USA és megvásárolt Zelenszkij nélkül!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!