Abszurd: helikoptert készített Suzukiból egy indiai férfi (videó)

2024. március 22. 17:43

Egy helikopter rotorlapátját hegesztette fel az autó tetejére, a farokrudat pedig a jármű csomagtartójához erősítette.

2024. március 22. 17:43

Nyitókép: Képernyőfotó

Egy indiai férfi álma, hogy egy helikopterre hasonlító autója legyen, szertefoszlott, miután a rendőrség lefoglalta a járművet aznap, amikor az útra került – szúrta ki az Independent. Ishwar Deen 250 000 rúpiát (924 716 ezer forint) költött és több mint két hónapig dolgozott családi autóján, hogy az úgy nézzen ki, mint egy helikopter

Deen egy helikopter rotorlapátját hegesztette fel az autó tetejére, a farokrudat pedig a jármű csomagtartójához erősítette, amelyet „autókopternek” nevezett el.

Éppen egy műhelybe tartott, hogy lefestesse, amikor megállította egy közlekedési rendőr, aki lefoglalta a helikopteres autót, mert megsértette a közlekedési szabályokat, és 2000 rúpia (9 ezer forint) bírságot szabott ki a készítőjére.

A rendőrség közlése szerint vizsgálat indult. Deen átalakította Suzuki Wagon R típusú autóját, hogy esküvőkön különleges látványosságként bérbe adja az embereknek. A hírügynökségnek elmondta, hogy elkeserítette, hogy egyedi járművét, amelyért „éjjel-nappal dolgozott”, elkobozták. Azt mondták neki, hogy csak akkor kapja vissza, ha szétszereli a helikopter alkatrészeit.

„Azért alakítottam át az autót, hogy az esküvői szezonokban foglalásokra használhassam, hogy a családunknak legyen lehetősége némi pluszpénzhez jutni” 

– mondta.

Egy videón látható, ahogy a helyiek összegyűltek, hogy megnézzék az egyedi járművet, amint az lefoglalása után a rendőrőrs előtt parkolt.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:06
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­ö­­­g­­­ö­­s­­­ ­­l­­­á­n­­y­­o­­k­­ ­v­­á­r­­n­­a­­­k­­­ ­­r­á­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Patika
2024. március 23. 03:59
Hozzáadott egy kis indián design-t... (eléggé c gánya)
kokrowatz-0
2024. március 23. 00:14 Szerkesztve
a cikk írója szerint az ott egy helikopter rotorlapátja, a többi rozsdás vasdarab meg helikopter-alkatrész?
Hekimeki
2024. március 22. 23:01
MARHA........
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!