„Ez Oroszország jövőjéről és az új lehetőségekről szól” – online szavazott a miniszterelnök (VIDEÓ)

2024. március 16. 12:05

A voksolást videóra is vették.

2024. március 16. 12:05

Nyitókép: Facebook

Mihail Miszustyin online adta le szavazatát az orosz elnök választáson – jelentette be az orosz kormány.

A voksolásról videó is készült.

A kormányfő a felvételen hangsúlyozta a választás fontosságát, és köszönetet mondott mindenkinek, aki már élt demokratikus jogával.

Ez Oroszország jövőjéről és az új lehetőségekről szól” 

– jelentette ki Miszustyin.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Ahogy arról a Mandiner is beszámolt, pénteken kezdődött, és vasárnap zárul Oroszországban a háromnapos voksolás, melynek prognózisáról a Reuters nem sokat kockáztat. Hiszen a mostani szavazásnak is csak egyetlen komolyan esélyes indulója van: a jelenlegi elnök.

Ezt is ajánljuk a témában

Miért nem tud megrendülni Putyin rendszere?

A Reuters elemzése azt veszi górcső alá az orosz elnökválasztás első napján, hogy milyen tényezők miatt erős Putyin hatalma, és miért nem okozott népszerűségvesztést számára a háború.

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:09
🍓 ️ ­A­ ­d­­ö­­­g­­­ö­s­ ­­­l­­­á­n­­­y­o­­k­­­ ­­v­­á­r­­­n­a­k­­ ­­r­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Nasi12
2024. március 17. 19:06
Nem tudom melyik jobb. A levélszavazás vagy az Internetes. Egyik esetben a postások vannak elönyben, másik esetben meg a rendszergazdák.
falcatus-2
2024. március 16. 14:45
Egyetlen nyugati fegyver sem akadályozhatja meg Oroszországot abban, hogy elérje céljait Ukrajnában . Harald Kujat német tábornok ezt a Die Weltwoche YouTube- csatornának adott interjújában nyilatkozta . „Németországban az a probléma, hogy hiszünk a csodafegyverekben. Nincsenek csodafegyvereink” – mondta Kujat. A tábornok hangsúlyozta: egyetlen nyugati fegyver sem lesz képes Ukrajna javára megváltoztatni a helyzetet a harctéren, és megakadályozni Oroszországot céljai elérésében. Kijelentette azt is, hogy el kell kerülni a Taurus cirkálórakéták Ukrajnába szállítását. Véleménye szerint ezek felhasználása nemzeti katasztrófához vezethet Németország számára.
lajajakab11
2024. március 16. 14:02
MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! Körönként prémium VODKA " KREMLIN Special Metanol " grátisz! ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! Haladóknak noviCSOKI ! KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!