Óriási a felháborodás, amiért rangos díjat nyert a Hamász által meggyilkolt és meggyalázott nőről készült fotó

2024. március 29. 16:05

A terroristák brutálisan bántak a német-izraeli származású Shani Loukkal, akit október 7-én ejtettek túszul.

2024. március 29. 16:05

A kép, amelyen a Hamász terroristái egy megölt nő majdnem meztelen testét vonultatják fel Gáza utcáin, elnyerte a világ legrégebbi fotóriporteri versenyének fődíját – számolt be cikkében a New York Post. A lap szerint mindez széles körű felháborodást váltott ki, sokan a „a zsidó élet meggyalázásának” nevezték a díjat.

El vagyok keseredve, megdöbbenve és felháborodva, hogy ez a kép a meggyilkolt Shani Loukról október 7-ről az év képe lett” 

– írta az egyik közösségi média felhasználó az X-en.

„Ez egyszerűen helytelen és beteges” 

– dühöngött egy másik felhasználó a díjátadón. Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, a Hamász brutálisan meggyalázta a német-izraeli származású Shani Louk holttestét, akit október 7-én a Gáza és Izrael határától alig 5 kilométerre rendezett zenei fesztiválon ejtettek túszul.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:16
🍓 ️ ­­A­­­ ­d­­ö­­­g­­ö­s­ ­­l­­­á­n­­y­­­o­­k­ ­­v­­á­­­r­­­n­a­­k­ ­­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Szvv
2024. április 05. 11:34
Hányinger!
Ninini
2024. március 30. 09:57
Teljesen mindegy, hogy ki ki ellen követte ezt el, abba gondoljunk már bele, hogy az, aki fotózott, miért fotózgatott ott nyugodtan? Díjat adni neki? Na ez a hányinger.
alexandrosz-2
2024. március 29. 19:51
A bestiálisan legyilkolt palesztinokkal, szirekkel, libanoniakkal, irakiakkal kapcsolatban a cuckoldkonzi mandineres zsidók nem ilyen érzékenyek. Konkrètan leszarjak őket. Mert a zsidó aljasságnak nincsenek határai. Atyjuk a sátán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!