Újabb terrortámadást terveztek Oroszországban, elkapták a gyanúsítottakat

2024. március 30. 10:25

A három terrorista a Sztavropoli területen akart pokolgépet robbantani.

2024. március 30. 10:25

Az orosz biztonsági szolgálat pénteken arról tájékoztatott, hogy őrizetbe vették egy közép-ázsiai ország három állampolgárát, akik pokolgépes merényletet akartak elkövetni Oroszország délnyugati részében, egy héttel a 144 halálos áldozatot követelő krasznogorszki támadás után. Az orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak (FSZB) az orosz hírügynökségek által idézett közleménye szerint 

a szolgálat meghiúsította három, az egyik közép-ázsiai országból származó férfi terrorcselekményeit, 

akik a Sztavropoli területen akartak pokolgépet felrobbantani egy nyilvános helyen. A RIA-Novosztyi orosz állami hírügynökség szerint a gyanúsítottak lakásában házilagos készítésű pokolgéphez szükséges robbanószerkezetet és vegyi anyagokat találtak. A bejelentés egy héttel azután történt, hogy az orosz főváros közelében fekvő Krasznogorszk Crocus City Hall nevű koncerttermében merényletet követtek el, amelyben 144-en meghaltak és 360-an megsebesültek.

(MTI)

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:59
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­z­­­i n­i­m­­f­­­o­m­­á­n­­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­­𝐍
zsolti123
2024. március 30. 18:37
Pénzátutalások bizonyítják, hogy a moszkvai terror elkövetői Ukrajnából érkezett utasításokat követtek A Crocus City Hall elleni terrortámadás gyanúsítottjaitól lefoglalt technikai eszközökben található adatok megerősítik az Ukrajnával való kapcsolatukat – https://magyarnemzet.hu/kulfold/2024/03/az-oroszok-szerint-penzatutalasok-bizonyitjak-hogy-a-moszkvai-terror-elkovetoi-ukrajnabol-erkezett-utasitasokat-kovettek
nempolitizalok-0
2024. március 30. 15:19
Vacsorára megint fül lesz.
Tommaso
2024. március 30. 14:44
A hatamas titkosszoIgáIati bukta után, sikerre voIt szükségük. Hát kreáltak egyet. Még az ellenség USA is figyemeztette Putyint , de ő nagy baromságot követett el.. Már megint. Zolotarjov a legújabb hsz-eiben is HAZUDIK. ahogy azt tőle mexoktuk, és már el is várjuk.:-)) az USA hónapok óta most először figyelmeztetet, igaza is lett, csak Putyin felelőtlen volt. Pár száz, sőt, pár 10.000 emberélet neki amúgy sem számit, soha nem is számitott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!