Csütörtök hajnalban leszakadtak a párizsi Moulin Rouge híres szélmalmának lapátkerekei (VIDEÓ)

2024. április 25. 09:30

A tízméteres zuhanásban a felirat első három betűje is a földre zuhant.

2024. április 25. 09:30

Nyitókép: GEOFFROY VAN DER HASSELT / AFP

Csütörtök hajnalban lezuhantak a párizsi Moulin Rouge épületén található szélmalom lapátkerekei. A darabok a felirat három betűjét is elsodorták, de szerencsére senki nem sérült meg az eset során – írja a Le Parisien.

A tízméteres zuhanásban a felirat első három betűje is a földre zuhant.

A tűzoltóság szerint az épületet nem fenyegeti az összeomlás veszélye. A területet azóta újra biztonságosnak nyilvánították.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

 

 

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­ ­­­d­­­ö­­­g­­­ö­s­­ ­­l­á­­n­­­y­­­o­k­ ­­­v­­á­­r­­n­­­a­­­k­­ ­­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
lbs0420
2024. április 26. 12:28
Valamelyik portálon olvastam, hogy a szórakozó hely vezetője azt nyilatkozta, hogy "kiválóan,rendszeresen karban tartották a forgó jellegzetes lapátokat. Egy varietétulajdonosa és vezetője már csak ért ahhoz,hogy mi a "kiváló karbantartás"... A furcsa, hogy sehol nem lehetett hallani, hogy az esemény időpontjában erős széllökések lettek volna! Elnézve a lapátokat, azok egyben voltak, csak az eséstől deformálódtak el, ami arra utal hogy a forgást biztosító tengely rotoragyában szabadulhattak el a felerősítő csavarok, rögzítő elemek! Nemrég hír volt, hogy kényszerből nukleáris erőműveket kellett a franciáknál leállítani, a nem megfelelő karbantartás okozta meghibásodások végett! Ha az erőműveiket sem tudják az elvárható módon karban tartani, akkor mi várható el, egy - igaz nemzetközi hírű - de mégis csak egy szórakozó hely gépészeti berendezései esetében? Még szerencse,hogy olyan időszakban történt,hogy nem követelt az esemény áldozatokat!
Mandarin-888
2024. április 26. 00:11
Múlt héten meg a Koppenhágai Tőzsde. Felkészül a Big Ben.
Mandarin-888
2024. április 26. 00:03
Memento. A Notre Dame után a szekuláris Franciaország katedrálisa is összeomlott. Beköszönt a Nyugat alkonya. 💣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!