Brutális felvétel az orosz-ukrán háború pokláról (VIDEÓ)

2024. május 05. 07:04

Pillanatok alatt megsemmisült a tank.

2024. május 05. 07:04
null

Az orosz védelmi minisztérium május 4-én közzétett egy rövidke videót az ukrajnai háború kapcsán, amin az látható, ahogy az orosz hadsereg megsemmisít egy M1 Abrams tankot illetve egy M2 Bradley gyalogsági harcjárművet a „Donbass védelmét szolgáló különleges művelet” közben. 

Egyre nagyobb hullámokat ver közben az orosz-ukrán háború, Franciaországban óva intették Macront, ugyanis a Macron-féle „veszélyes álláspontok”, „az eszkaláció nagy kockázatát jelentik” Európa számára. Közben Macronék szerint viszont addig kell támogatni az ukránokat, ameddig csak lehet.

Mutatjuk a felvételt:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-82
2024. május 18. 02:08
🍓 ️ ­­I­g­­a­­­z­­i n­­i­­m­­­f­­­o­m­­á­­­n­­­i­á­k­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­­𝐍
2024. május 06. 06:34 Szerkesztve
Mivel az ATACMS-t már kapják, új kérése van Ukrajnának. "Kijev alig várja, hogy modern felderítő drónokat kapjon az Egyesült Államoktól. Az MQ-9 Reaper drónok az Ukrajna által kért katonai segítség listájának élén állnak." https://svpressa.ru/war21/news/413971/ - Scott Ritter újabb Youtube videójából részlet: "Elmondása szerint az a tény, hogy a NATO-országok Oroszország határai közelébe telepítik egységeiket, többek között a Baltikumba. Ez nem jelenti azt, hogy készen állnak a harcra. Ritter szerint Németország nem lesz képes teljes jogú csoportosulást létrehozni Litvániában, amelynek létrehozását 2027-re tervezik. Egyetlen erős és katonailag sikeres államnak sem tart három évig külön brigádot összeállítani - emlékeztetett az elemző."
dermedt
2024. május 05. 19:37
Ez lenne a brutális felvétel a háború pokláról? Drága Mandiner! Ne vezessétek már félre az embereket. Még a végén elhiszik, hogy nem is olyan rossz ez a háború. Brutális felvétel kell? Nézzétek meg ezt, de csak ha tényleg tudni akarjátok, milyen, ha nem turbános tevehajcsárokból áll az ellenfél. Amikor az orosz tüzérség pusztító módba kapcsol: https://t.me/i20028843/200709
Nasi12
2024. május 05. 19:15
Gáza brutálisabb
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!