Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Újabb szlovák kormánypárti politikusok kaptak halálos fenyegetéseket

2024. május 16. 17:23

A rendőrség csütörtökön letartóztatta az egyik gyanúsítottat.

2024. május 16. 17:23
null

Nyitókép: Képernyőkép

A szlovák rendőrség őrizetbe vett egy gyanúsítottat, aki megfenyegette Richard Glückot, a Smer-SD párt parlamenti képviselőjét – olvasható a noviny.sk portálon. 

A lap szerint a gyanúsítottat a pozsonyi Ružinov kerületben tartóztatták le, a rendőrség csütörtök délután érkezett érte. Egy szemtanú elmondta, hogy körülbelül 10 rendőr érkezett a lakóházhoz, ahonnan bilincsben vitték ki a férfit. Betették egy autóba, és elvitték a parkolóból. Az egész művelet gyors volt és körülbelül 10 percig tartott.

Matúš Šutaj Estok belügyminiszter szerint a rendőrség jelenleg 32 gyanúsítottat ellenőriz, akik a közösségi médiában támogatták a szerdai támadást. „A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség minden esetben eljár, mindezeket az embereket őrizetbe vesszük, beidézzük, és szembesítjük őket az igazságszolgáltatással és a törvénnyel” – hangsúlyozta.

Közben a ma7.sk arról számolt be, hogy Nyitra megye elnökét, Branislav Becíket (Hlas-SD) is fenyegették, hogy lelövik. 

Becík feljelentést tett, a megye a nyilvános rendezvények lemondását tervezi, illetve megerősítik a biztonsági intézkedéseket a Nyitra Megyei Önkormányzatnál, valamint a Rázus a Kupecka utcákban is.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-91
2024. június 01. 00:30
🍓 ️ ­­­É­r­­t­­é­k­­­e­l­­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­­­z­e­­x­i­ ­­p­­u­­n­­­c­­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
Tommaso
2024. május 16. 21:42
Ellentétben Ficoval - Cintula bácsi helyesen látja a szlovák nemzet érdekeit. Meg kell akadályozni, hogy a szlovák nép szabadságára életveszélyes ruszkik megint Szlovákia keleti határán állomásozzanak. Mert akkor bekövetkezhet egy újabb 56 v 68. Cintula bácsi azonban rosszul döntött. Nem ez a módja a hazaárulás elleni harcnak.
Tommaso
2024. május 16. 21:40
2006-ban már megtapasztaltuk, mire képes a JOBBOLDALI CSŐCSELÉK. Szerencsére senki nem halt meg , "CSAK" 40 rendőr került kórházba, mert ORBÁN futballhuligánjai fegyverrel támadtak rájuk. Reméljük, a mostani, JOBBOLDALI MERÉNYLET-nek sem lesz halálos áldozata.
Tommaso
2024. május 16. 21:39
EGY MERŐ ERŐSZAK EZ A JOBBOLDAL minden V-4 ORSZÁGBAN.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!