Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Megregulázták a ZP-t és a Riót

2011. április 19. 13:04

Újbuda két meghatározó szabadtéri szórakozóhelyének szigorú feltételeket kell elfogadnia ahhoz, hogy a kerületi önkormányzat képviselő-testületei elé terjesszék hosszabbítási kérelmüket.

2011. április 19. 13:04

A XI. kerületi önkormányzat csak szigorú feltételekkel engedélyezi a Zöld Pardon és a Café del Rio közterület-használati engedélyének meghosszabbítását - közölte az újbudai vezetés kedden.

Az önkormányzat szerint elfogadhatatlan a korábbi években állandósult gyakorlat, ezért kizárólag akkor terjesztik a képviselő-testület elé a hosszabbítási kérelmeket, ha elfogadják a szigorúbb feltételeket és rendezik az elmaradt díjakat. A két vállalkozás 2011-ben dupla bérleti díjat fizet, a Riónak csatlakoznia kell a ZP köztisztasági és közbiztonsági programjához, és be kell tartaniuk a törvényes zajhatárértéket.

Továbbá vállalni kell, hogy decemberig lebontják az építményeket és parkosítást végeznek a területeken. A feltételeket az önkormányzat tájékoztatása szerint a két cég elfogadta, így április 21-én dönthetnek a hosszabbítási kérelmekről.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!