Rendhagyó városnézés a Király utcában

2012. szeptember 12. 14:04

Zenei programokkal tarkított városnéző sétákra invitálja az érdeklődőket a KultUnio Klaszter és a Királyutca-designutca Klaszter hétvégén a civilek éjszakája és a kulturális örökség napjai alkalmából.

2012. szeptember 12. 14:04

Budapest multikulturális negyedében, a budapesti Király utcában szombaton és vasárnap is ingyenes vezetett sétákat szerveznek szeptember 15-16-án a civilek éjszakája és a kulturális örökség napjai alkalmából 11 és 14 órai kezdettel az utca Deák tér felőli sarkától indulva, szombaton pedig az este 9 óráig nyitva tartó üzletek „shopping night”-tal várják a vásárlókat. A VII. kerület nagyobb részét bebarangoló háromórás „örökségséták” vasárnap 10, illetve 13 órakor a Zsinagógától indulnak és a kerület kis utcáin keresztül olyan különleges helyszíneket érintenek majd, mint a Kosher Shop, a Spinoza Színház, a Klauzál tér, a Fogasház, valamint a Szimpla kert.

A túrákat a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara idegenvezetői tartják magyar nyelven az országos eseménysorozatok kapcsán. A séta közben az egyes érintett helyszínek meglepetés programmal, frissítővel, kóstolókkal kedveskednek a résztvevőknek. A szervezők a hétvégén a zene segítségével még élőbbé, vidámabbá varázsolják a belvárosi utcákat, hiszen a túraútvonalak mentén 12 helyszínen utcazenészek szórakoztatják az arra járókat. Részletes információk a programról itt találhatók.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!