Dopeman saját magának ad reményt

2013. június 17. 09:42

A Viva Cometen járt az Index stábja, ahol elmondásuk szerint a veszteseket keresték elsősorban, mivel őket tartják „az egyetemes popkultúra magyarországi képviselőinek”.

2013. június 17. 09:42

Majka rögtön keserűen el is mondta az Indexnek: szerinte „annak a szakmának, aminek a párfogoltjainak százezrek nézik meg a videóklipjeit, nagyon fájhat, hogy a büdös ózdi parasztnak huszonhárom millióan nézték meg a klipjét”. A zenész szerint a Belehalok című, Curtis-szel és BLR-rel közösen készített számát nem lehet kikerülni, mivel „nyomora, keserűsége mindenkinek van”. Majka úgy véli, a rekordjukat öt évig senki nem fogja megdönteni, a Belehalok üzenetével pedig szerinte „a hatvanéves mama és a városi üzletember is tud azonosulni”.

Dopeman elmondta, mostanában a számait sem játsszák, így nem tudja megnyerni a Viva Comet-et. Hozzátette: ő magának ad reményt, mivel két lábon járó példának tartja magát az emberi akaratra.

Alexa Diamond pornószínésznő is elmondta az Indexnek: örült volna egy díjnak, de sajnos nem volt olyan kategória, amiben nyerhetett volna.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. augusztus 30. 13:44
Ennyi hülyét egy rakáson.Ami elkeserítő,hogy a leghülyébbek a riport készítői.
Zsolt75
2013. július 02. 00:05
"Dopeman elmondta, mostanában a számait sem játsszák..." Melyiket kellene? A "Bazmeg"-et, vagy a "Megyünk lopni"-t?
Soma
2013. június 23. 13:26
Ja! "Mujka és Dopmen" Meg a Pákó és a Vágó.
pacal
2013. június 23. 13:26
ennyi büdös f*szkalapot egy helyen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!