Magyar fejlesztő csinált játékot Richard Morgan könyvéből

2016. március 05. 16:13

A magyar Liber Primus Games fejlesztett szerepjátékot Richard Morgan fantasyjéből, Az acél emlékéből: a játéknak most szavazatokra van szüksége, hogy felkerülhessen a Steamre. A játék neve A Land Fit For Heroes, és PC-n, illetve mobilon is lehet majd vele játszani, akár kooperatív módban is.

2016. március 05. 16:13

Magyar fejlesztő, a Liber Primus Games készített szerepjátékot Richard Morgan Az acél emléke című fantasyjéből, amiről korábban itt írtunk kritikát. A játék hamarosan felkerülhet a Steamre, előtte azonban elég embernek kell szavaznia rá, így a könyv magyar kiadója szavazásra buzdította a szerző rajongóit a Facebookon. A felhíváshoz mi ezúton csatlakozunk. Szavazni itt lehet, a játékról itt írtak részletesen, ez pedig egy videó a játékról:

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizökkentidő
2016. március 06. 21:38
Ha a magyar fejlesztő nem tartotta lényegesnek, hogy a játék a magyar nyelvet is tartalmazza, akkor én magyar miért is szavazzak rá? Az ostoba készítö így veszít el egy csomó szavazatot.
atila68
2016. március 06. 12:16
Szerintem az alapötlet jó volt. A ratyi vonalat viszont tényleg túltolta.
atila68
2016. március 06. 12:15
A magyar fejlesztőből melyik szót nem értetted?
br-o
2016. március 06. 06:24
Az acél emléke Morgan hozzá méltatlan, gyenge műve. Volt a homokos fantasy antihős alapötlet és ebbe annyira beleszerelmesedett, hogy rittyentett köré egy regényt, mert hogy ilyen még nem volt, biztos jól el lehet adni. De kb. itt ki is fújt a dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!