A Barbie-t alakító színész elmondta, milyenek a magyarok

2023. augusztus 24. 12:39

Margot Robbie nem kertelt.

2023. augusztus 24. 12:39
Barbie

A Barbie-film sztárja, Margot Robbie még 2018-ban adott interjút a Recordernek. A színésznő akkor így fogalmazott kishazánkról: 

Ezt is ajánljuk a témában

„El nem tudom mondani, hogy mennyire felszabadító [Magyarországon lenni – a szerk.]. Gondolnom sem kell erre [a lesifotósokra – a szerk.], csak mászkálok keresztül-kasul Budapesten, mindenhova gyalog járok, és ha oda is jönnek hozzám, mindig nagyon kedvesek és udvariasak velem. Szombaton kint néztük a meccset a Szabadság téren, és mindenki olyan laza volt, semmi feltűnést nem keltettem. Nagyon hálás voltam ezért. [...] Többen felismertek, de nem csináltak belőle ügyet, nem kezdtek el furcsán viselkedni, nem zaklattak. Odajöttek, dumáltunk egy kicsit, aztán mondtam, hogy ez a szabadnapom, a barátaimmal vagyok itt, és ezt abszolút respektálták. »Érezd jól magad, szia!« És ennyi. 

A magyarok olyan kúlak.”

Ezt is ajánljuk a témában

Budapestről is jó (volt) a véleménye Margot Robbie-nak

„A barátaim voltak itt. Nagyon szépeket meséltek róla, úgyhogy azóta mondogatom, hogy muszáj eljönnöm Budapestre. Nagyon örülök, hogy most sikerült. Bírom a város hangulatát, szeretem az összes parkot. 

Sajnos nem tudom, hogy hívják azt a parkot ott a Duna-parton, ami mellett van az a kastély, ami úgy néz ki, mint a Disney-logón lévő. 

Azt például imádtam, oda elmentünk piknikezni. A kaja is nagyon jó, imádom a magyar borokat” – nyilatkozta Budapestről.

Nyitókép: Mattel/Intercom

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gonella
2023. augusztus 25. 12:27
iszom a szavait! pont az ő véleménye hiányzik az önképemből. az egyetlen hiteles celeb akinek adok a véleményére. sztem nem tévedek, ha azt gondolom, hogy kb annyit tud rólunk, mint a Hold sötét oldaláról.
Zokni
2023. augusztus 24. 21:52
“Fiktív, kitalált nemlétező embercsoport” nem létezik.. a fidesznyikek - írja, eftárs. Sztem sem. Helyette csak sima köztörvényesekből álló bűnbanda, meg a sok általuk megtévesztett szavazó.
5m007h 0p3ra70r
2023. augusztus 24. 17:10
>>>caladan 2023. augusztus 24. 15:52 Csak mert nem találkozott fidesznyikkel...<<< Fiktív, kitalált nemlétező embercsoporttal nagyon nehéz a valóságban kontaktust létesíteni. Tanultabbak úgy is mondják, hogy lehetetlen. Ennek az ellenkezőjében csak a liburgyákok hisznek megveszekedett meggyőzödéssel. Mint te is töki. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆
5m007h 0p3ra70r
2023. augusztus 24. 17:06
>>>Genusnextgen 2023. augusztus 24. 16:11 Ha szóba elegyedtek vele páran, akkor azok egészen nem a falusi paraszt fidesz szavazók voltak.<<< Hát persze. Egészen biztosan világnézeti és pártszimpátia alapjan múlik ez. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Hogy te mekkora deklasszált alkoholista suttyó vagy töki! 🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!