Bodrogi a balesete után: A Jóisten a színpadról fog magához szólítani

2024. április 03. 07:27

Bodrogi Gyula hamarosan 90 éves.

2024. április 03. 07:27

Nyitókép: Ficsor Márton

A Blikk arról ír, hogy a 89 éves Bodrogi Gyula felkötött kézzel jelent meg a Színházak éjszakáján, ahol előre felköszöntötték a közelgő, 90. születésnapja alkalmából.

„Sajnos, elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, 

már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt. Alaposan megvizsgáltak, és kiderült, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem” – mondta a színész korábban, hozzátéve, hogy még nem tudja, meddig kell így hordania a kezét. 

Ám most elárulta, írják, hogy a bal karjáról ma már lekerül a kötés, illetve megkezdődik a gyógyulási folyamat. „A mostani kötést leveszik róla, helyette egy könnyebb, egészségügyi kötést tesznek fel. A fájdalom szerencsére teljesen megszűnt, de kell majd járni még tornáztatni” – mondta. A hamarosan 90 éves, népszerű színész elárulta, meddig tervez színpadon állni: 

„A Jóisten a színpadról fog magához szólítani. Én ezt kértem tőle, és ha szeret, akkor be is tartja.

 Addig pedig élni szeretnék, egy színész maradjon a színpadon, szórakoztasson, kápráztasson, hiszen ez a dolga” – mondta.

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-77
2024. április 30. 18:56
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­­ö­­­g­­­ö­s­­­ ­­­l­á­­­n­­y­o­­k­ ­v­­­á­r­n­­­a­­­k­­ ­­­r­­á­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­.­­­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­­𝗡
Unknown
2024. április 03. 18:33
Anno az ifjú Alföldi Robertának volt egy TV sorozata: idősebb, ismert színészekkel - többek között Bodrogival - készített interjút. Íme az egyik - nem éppen 20 millió forintos - kérdése: - Mondd, Gyula, te milyen színésznek tartod magad? Hosszú (ripacskodó) "gondolkodás" után a mi Gyulánk kinyögte: - Nézd, Robikám - én elsősorban kommunista színész vagyok! ENNYI.
deletedeb
2024. április 03. 16:03
Buzik Gyula az eredeti neve
okboomer
2024. április 03. 15:11
Igy is meg lehet fogalmazni azt,hogy képtelenek abbahagyni.Pedig már nagyon időszerű lenne.Sőt már...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!