Szexuális zaklatásra panaszkodtak a gyerekek Biden migránstáboraiban

2021. szeptember 15. 11:16

Egy nyári jelentés alapján kiderült, hogy Biden gyermek migránstáboraiban a gyermekek depresszióval és szexuális zaklatással küzdenek. A jelenség háttere, hogy Biden liberális bevándorlási politikáját sokan felhívásként értelmezték, miközben az amerikai hatóságok nem voltak felkészülve a rohamra. Így ma végül sokkal több gyermeket tart az amerikai kormány a szüleitől elszakítva, mint Trump időszakában: a liberális politika kritikusok szerint embertelenebb eredményekhez vezetett, mint a bevándorlást szigorító Trump lépései. Biden most menteni próbálja a menthetőt és könnyítene a családok egyesítésén.

2021. szeptember 15. 11:16
null

Depresszió, zaklatás és magány az amerikai táborokban

A korábbi cikkünkben szereplő Arthur Pearlstein újabb információkkal állt elő a texasi Fort Blissben található migránstáborról. Már korábban bemutattuk, hogy az amerikai migránstáborba kerülő gyerekek nagyon rossz körülmények között élnek, de azóta további információk erősítették meg a táborokban tartózkodó gyermekek problémáiról szóló korábbi jelentéseket

Pearlstein az amerikai állami békéltető testület igazgatójaként több tucat, depressziós tünetet produkáló gyermeket kérdezett meg a táborban a tapasztalataikról. A gyerekek azt mesélték Pearlsteinnek, hogy

a táborban úgy érzik, mintha börtönben lennének

és sokszor könyörögnek az őröknek, hogy engedjék el őket. A bejelentő állítása szerint voltak olyan esetek is, amikor a gyerekek megpróbáltak elmenekülni Fort Blissből, ahol már a koronavírus is elszabadult – írtuk a Makronómon.

Óriási problémát jelent a személyzet felkészületlensége és tapasztalatlansága is – olvasható a Makronóm egyik korábbi cikkében. Pearlstein információi szerint volt olyan eset, amikor a személyzet nem engedélyezte, hogy a gyerekek találkozzanak mentálhigiéniás szakemberrel. Pearlstein állítása szerint előfordult olyan, hogy egy őr azt mondta a segítséget kérő gyereknek, hogy „nincs miért panaszkodnia és hálásának kellene lennie mindenért, amit kap”.

Pearlstein beszámolója szerint megtörtént, hogy az építőmunkások szexuálisan zaklatták a táborban élő lányokat, akiknek a bejelentését figyelmen kívül hagyták az őrök.

Nem csoda, hogy a gyerekek szorongva, teljes bizonytalanságban élnek, mivel nem tudják mire számíthatnak

– olvasható az Axios weboldalán közzétett beszámolóban.

Az Axios megkeresésére az amerikai Egészségügyi és Szociális Minisztérium azt nyilatkozta, hogy a Fort Blissben élő gyermekek hetente találkoznak egy segítővel és közel 60 mentálhigiéniás szakértő dolgozik a létesítményben. 

Engedékenyebb, liberálisabb, kudarcosabb

A Biden-féle liberális bevándorlási politika a jelek szerint elsősorban politikai célokat szolgált, valójában paradox módon épphogy fokozta a bevándorlók szenvedéseit. A táborokból való elengedés után egyébként az amerikai kormányzat háromból egy gyermeket szem elől veszít. Biden azt ígérte kampányában, hogy enyhébb lesz az illegális migrációt illetően Trump elnöknél és a családok egyesítését is megkönnyíti. Idén februárban Biden úgy döntött, hogy nem küldi vissza azonnal az illegális gyerekeket a határ déli oldalára, amit sokan felhívásként értelmezhettek, így nagy tömeg gyűlt fel az amerikai táborokban. A hatóságok pedig nem voltak felkészülve arra, hogy többezer kiskorú indul el Amerika felé.

A liberális politika eredménye az lett, hogy épphogy Biden elnök idejében tartanak a hatóságok a szüleiktől elszakítva több gyermeket, mint a sokat kritizált Trump elnök ciklusa alatt – pedig utóbbit a kritikusok még azzal is megvádolták, hogy szándékosan választ szét családokat.

Szeptember 13-án az amerikai kormányzat egyébként bejelentette, hogy megnyitja annak a lehetőségét, hogy közép-amerikai kiskorúak legálisan lépjenek be az Egyesült Államokba. Ez az Obama-korszakban is létező megoldás (a Central American Minors initiative) azt szolgálja, hogy az USA-ban élő felnőttek legálisan vihessék be az országba gyerekeiket. A cél elvileg az lesz, hogy segítsék azokat a gyerekeket, akik anyaországaikból menekülnek, miközben az USA-ban vannak családtagjaik.

, hogy megnyitja annak a lehetőségét, hogy közép-amerikai kiskorúak legálisan lépjenek be az Egyesült Államokba. Ez az Obama-korszakban is létező megoldás () azt szolgálja, hogy az USA-ban élő felnőttek legálisan vihessék be az országba gyerekeiket. A cél elvileg az lesz, hogy segítsék azokat a gyerekeket, akik anyaországaikból menekülnek, miközben az USA-ban vannak családtagjaik.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2021. szeptember 18. 00:04
Ember! Ez a hír BIZTOSAN hazugság. Vagy azért, mert egyszerűen kitalálta, vagy MEGtalálta valaki.. Vagy pedig azért, amiért más meg azt mondaná, hogy “meg kell szüntetni a közoktatást, mert így leegyszerűsödik a sulik körül kóválygó perverz pedofilok dolga!..”
B_kanya
2021. szeptember 16. 22:30
Itthon nem kapott túl nagy nyilvánosságot, de a Burn, Loot, Murder társasággal együtt mozgó Antifuck prominens tagjai között szép számmal hemzsegnek a pedofilok. A drogosok is. Azok itthon is: https://www.vadhajtasok.hu/2021/07/27/a-kabszi-rossz-a-magyar-antifa-vezernek-ugy-megremegett-a-keze-hogy-masnak-kellett-tartania-a-mikrofont-video
nempolitizálok
2021. szeptember 16. 22:09
Szerencsétlen gyerekek, nyilván odagyűlik a zsákmányra a sok libernyák lmbtq-s gennyláda. Ott egyben van az összes áldozat.
Pandaka pygmaea
2021. szeptember 16. 22:09
Remélem Fletóék oda is leutaznak, hogy szétvágják a drótokat, mint anno a szerb határra... (és az se baj, ha ugyanúgy a kerítés túloldalán ragadnak, mint akkor... :D)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!