Így rendezi nézeteltéréseit a pályán Szoboszlai Dominik

2023. november 09. 11:26

Az InStyle MEN magazinnak adott nagyinterjút a focista.

2023. november 09. 11:26
null

Rendszeresen szóba kerül a Liverpool kapcsán, hogy a csapat idén nem szerepel a Bajnokok Ligájában, amire Szoboszlai Dominik úgy reagált az interjúban, hogy

Ha bármelyik játékosnak jönne egy liverpooli ajánlat az életében, akkor gondolkodás nélkül igent mondana, még akkor is, ha le kell mondania egy év BL-szereplésről. Én úgy döntöttem, hogy ezt felvállalom.”

Az interjúban mesélt arról, hogy a Liverpool ajánlata egy évvel hamarabb jött, mint ahogy a menedzserével a Lipcséből való továbblépést tervezték, de a Liverpool annyira csábító ajánlat volt, hogy nem nagyon volt mit megfontolni rajta:

„Most úgy gondolom, ha egy évvel hamarabb jön a Liverpool, valószínűleg akkor is igent mondtam volna, mert úgy vagyok vele, hogy nem mindig adódik ilyen lehetőség egy focista életében. (...) Először Salzburgba mentem, felépítettem magam. Aztán tudtam volna menni sztárcsapatokba is, de helyette inkább Lipcsébe igazoltam, ahol még jobban felépítettem magam. Játszottam a Bundesligában, utána sikerült ezt a lépést megtennem.”

Beszélt arról is, hogyan intézi el a nézeteltéréseket a focipályán.

A pályán mindenki elég magas feszültséggel rendelkezik, éppen azokban a helyzetekben, amiket kívülről ti mint újságírók vagy a nézők látnak. 

Ha megrúgom, akkor ő áll nekem, ha ő rúg meg engem feleslegesen, én sem fogom annyiban hagyni.

Viszont úgy gondolom, semmi utálat nincs egyik-másik játékos felé. Pályán kívül ugyanúgy találkozol vele, beszéltek. Szerintem ez a normális. De ami a pályán történik, az a pályára való.”

Nyitókép: MI News / NurPhoto / AFP

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. november 10. 10:31
Dominik! https://vm.tiktok.com/ZGe1RgStf/
need-info
2023. november 09. 16:27
Berúgva is berúgja a labdát vagy inkább felrúgja a játékost?
Reszelő Aladár
2023. november 09. 11:49
Ha vilgásztár lesz, akkor sokkal-sokkal több cikk születik majd róla. És nem csak itthon, hanem máshol is.
powerage
2023. november 09. 11:28
Woody Allen gratulált már neki? Miért nem?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!