Az örökrangadó hőse, Lisztes Krisztián elárulta Sztankovics titkos üzenetét

2024. április 29. 14:00

Góllal és gólpasszal tért vissza a kezdőcsapatba a 18 éves tehetség.

2024. április 29. 14:00
LISZTES Krisztián

Fotó: fradi.hu

Ahogy arról beszámoltunk, a bajnok és kupadöntős Ferencváros Lisztes Krisztián főszereplésével 2–1-re intézte el idegenben az MTK együttesét. A zöld-fehéreknél december óta először kapott lehetőséget a kezdőcsapatban az örökrangadón a nyáron az Eintracht Frankfurt csapatához távozó 18 éves tehetség.

Ezt is ajánljuk a témában

A fiatal támadó érthetően feldobottan értékelte a teljesítményét a mérkőzést követően az újságíróknak, miután a Fradi mindkét góljánál főszerepet játszott.

„Boldog vagyok, hiányoztak már a játékpercek, örülök, hogy a visszatérésemet egy góllal és egy gólpasszal tudtam emlékezetessé tenni.

A gólom nem volt tudatos, eredetileg nem kapura szántam a labdát, de örülök, hogy végül jól sikerült.

A gól hiányzott a legjobban a hosszú kihagyásom alatt, egy sportolónak sosem egyszerű, amikor sérülés miatt nem bevethető, de most már arra koncentrálok, hogy visszaszerezzem az egészséges önbizalmamat” – fogalmazott Lisztes Krisztián.

Amikor a 71. percben Dejan Sztankovics vezetőedző lecserélte Lisztest, súgott valamit a fiatal támadó fülébe.

Csak annyit mondott, tudja, hogy nehéz volt az elmúlt időszak, de így kell visszatérni!”

– árulta el az ősztől a Bundesligában szereplő csatár.

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Laszits
2024. április 29. 17:05
Nem lehetne egyszerűsíteni, észszerűsíteni a cikkek megjelenítését? Szétszabdalják a reklámok, az "ezt is ajánljuk...", "hírlevél feliratkozás", stb. Görgetés közben ugyaez a cikk és mások is, megjelennek vagy háromszor. Lehet, hogy az én böngészőmmel van baj?
zakar zoltán béla
2024. április 29. 14:55
A bíró megverte az MTK-t!
chief Bromden
2024. április 29. 14:35
Megint egy kínos gólt kapott a vonalkapus.
oberennsinnen49
2024. április 29. 14:27
A fiatal Lisztes egészen nagy, szuper tehetség, Európában a top 3-ban van. Kérdés, mi lesz a fejlődési görbéje. Jó lenne, ha ez a görbe egyenes lenne, felfelé ívelő, de nem egyszerű ez - lásd Szoboszlai. Persze, amilyen bonyolultnak tűnik, annyira egyszer: CSAK FUTBALLOZNIA KELLENE. És ezt kellett volna - kellene - tennie Szoboszlainak is. Ha a következő pár tavaszi meccsen Lisztes ott lesz az FTC-ben, fel lesz adva a lecke Marco Rossinak, ki legyen a 25. futballista, aki utauik a németországi EB-re. Én Csoboth-tal váltva játszatnám a fiatal Lisztest. De csak, ha kiérdemlik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!