Így áradoznak a külföldi kommentelők Szoboszlai Dominikről

2024. április 01. 08:57

A Liverpool közösségi oldala szabályosan fölrobbant egy Szoboszlairól szóló poszt alatt.

2024. április 01. 08:57

Nyitókép: MTI/EPA/Peter Powell

Ahogy megírtuk, Szoboszlai Dominik nagyszerű értékeléseket kapott a Liverpool élre ugrása után a Premier League-ban, miután a Liverpool 2:1-re legyőzte a Brightont, a magyar klasszis mérkőzést eldöntő kulcspasszát pedig mindenki kiemelte.

A meccset követően a Liverpool FC Facebook-oldalára felkerült egy poszt, Szobo felirattal és egy tapsolós emojival, 

amit aztán mindeddig több mint 35 ezer lájk és számtalan hozzászólás követett. (Jóval többször lájkolták Szoboszlait, mint a többi meccsről szóló posztot!)

A hozzászólások csaknem kivétel nélkül elismerőek, ezekből szemezgettünk. Csak a Liverpool külföldi hozzászólóit néztük, a magyarokat nem, hogy ne tűnjünk elfogultnak.

„Ma sokat presszingelt és futott. A legjobb pillanata volt, amikor hihetetlenül nehéz passzt adott a szélről Mac Allister-nek, aki tökéletesen passzolt tovább Salah-nak, aki gólt lőtt... Ez magas szintű futball volt.”

„Bárcsak Szobo és Mac Allister lett volna az elvesztegetett, elmúlt négy szezonban vagy akár a tavalyi szezonban az akkori középpályásaink helyett,

 mint Hendo, Fabinho, Ox és Keita. Mit is mondhatnék!”

„Úgy futott az egész meccsen, mintha csak most jött volna be.”

„Energikus és rendezett volt, és remek passza vezetett a gólhoz. Többet kell még látnunk a vezető felfutásaiból, még mindig dolgozik a visszatérésén.”

„Világklasszis játékos lehet belőle. 

Nem volt tökéletes ma, sokat kell még fejlődnie, de minden adottsága megvan hozzá.”

„Szoboszlai szupertehetséges.”

„Szoboszlai a középpálya legjobb játékosa.”

Érkeztek azért negatív hangvételű hozzászólások is, bár elenyésző mértékben: 

„Én vagyok az egyetlen, aki úgy gondolja, hogy többet kell tennie?” 

– kérdezi az egyikük. A válasz rögtön érkezett: „Szobo adta a kulcspasszot a győztes gólhoz Macnek! Többször is kiosztott döntő asszisztokat, de sajnos a csapattársai, főleg Szalah elpazarolták ezeket a lehetőségeket! Mindent megtett, de 

a csapattársai sokszor elpazarolják a kulcspasszokat. Jelenleg Szobo a legjobb középpályás, elég csak a statisztikát megnézni:

 7 gólt, 5 assziszt, 2-3 büntetőt szerzett és millió kulcspasszal szolgálja a csapatot.”

 

Ezt is ajánljuk a témában


 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­A­ ­­­d­ö­­­g­­ö­­­s­­­ ­l­á­­n­y­­­o­­­k­­ ­­­v­á­­r­­­n­a­­k­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Medici
2024. április 01. 14:05
A helyzet: a magyar válogatottban jó, a Liverpoolban éppen hogy középszerű teljesítményt nyújt. Annyi itt a napi szintű áradozás a Szoboszlairól, hogy ő már a Merse-parti Pióker Ignác. Pár jó passz és így csapást mér az imperialistákra.
Michel
2024. április 01. 14:03
Ezt a Kittit nem lehet innen lekoptatni? Nincs kedvem itt kommentelni sem mert bármit nyitok meg, mindenhol ott van. Helyén kéne kezelni Szobit, jó, hogy van, még jobb hogy alázatos, nem száll el magától, de felesleges az effajta sztárolás. A média rendkívül kártékony tud lenni és ez alól az ún. jobboldali sem kivétel. Ez esetben is megnéztem azt a bizonyos gólt, kiváló csapatmunka volt. Nem kell Domi fejére szállítani a mirtuszkoszorút. Nagyon kísértik rá, hogy beképzeltté tegyék.
Reszelő Aladár
2024. április 01. 12:36
Remek volt tegnap és még csak nem is élete meccsét játszotta. A helyzet az, a Pool talán az egyik legnézhetőbb focit mutatja be idén és óriási öröm, hogy ebben Dominiknak kulcsszerepe van. Egy bajnoki címmel meg bármikor be lehet mutatkozni a halhatatlanok falán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!