Imádják a szurkolók Klopp reakcióját, amit Szoboszlai letámadására adott (VIDEÓ)

2024. április 03. 09:02

Felszántotta az angol sajtót a hír, mennyire odáig van a szakember magyar játékosa elszántságát látva.

2024. április 03. 09:02
null

Fotó: MTI/AP/Rui Vieira

Ahogy arról beszámoltunk, a Liverpool Brighton elleni 2–1-es győzelme után Jürgen Klopp tűzgolyóként jellemezte Szoboszlai Dominikot a letámadásoknál megvillantott sebességére utalva. A magyar középpályás nem csak a győztes gól előtti kulcspasszával, a rendhagyó pozícióban nyújtott teljesítményével, de a letámadások során tanúsított dinamikájával, agresszivitásával is lenyűgözte a német menedzsert, aki nem is rejtette véka alá véleményét.

Ezt is ajánljuk a témában

Jürgen Klopp nemes egyszerűséggel „káoszteremtőnek” nevezte Szoboszlai Dominikot, aki maradéktalanul betartotta a taktikát és példát mutatott a csapattársainak.

Ő volt a letámadásoknál a káoszteremtő. Úgy gondolom, hogy nagyon jól megvalósította az elképzelteket. Mint egy tűzgolyó, kiugrott, és létrehozta a káoszt”

– magyarázta a klubmédiának a német szakember, akinek a Szoboszlai letámadása utáni, pálya melletti reakcióját imádják a szurkolók. Klopp ökölbe szorított, magasba emelt kézzel és a mellkasát döngetve jelezte, mennyire odáig van magyar játékosa elszántságát látva. A jelenet az alábbi videón 13:07-től látható.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­­A­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­s­­­ ­­l­­á­n­­­y­­­o­­k­ ­­v­á­r­n­a­­k­­­ ­­r­á­­­d­­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­­𝗨­­­𝗡
akkor ki
2024. április 03. 14:44
Jellemző ránk magyarokra, hogy az évekig tartó sok-sok rossz foci szereplés és kudarc után nem tudunk gyorsan kimászni a letargia gödréből. Gyorsan elfelejtettük a közelmúlt bálványait, mint például a teljessség igénye nélkül, Dzsudzsi, Gera, Détári stb. És olyanok vagyunk, akik, és nem tudom miért, de nem tudunk boldogok és büszkék lenni a jelenkorunk sztárjaira. Inkább fikázzuk, gúnyoljuk, megvetjük, megbélyegezzük, mint sem rajongásig imádnánk. Látva egy-egy Pool meccset libabőrös lesz az ember ahogy a közönség tajtékzik az örömtől, ahogy drukkol olyanoknak, akikhez szinte semmi köze nincs Angliához, hisz a teljes csapat idegenlégiós, és mégis úgy bálványozzák őket, mintha a saját hazájuk sztárjai lennének. Mert egy Liverpoolba, egy Bournemouthban, egy Lipcsében, egy Freiburgban stb. kezdőként vagy néha csereként játszani, az azért dícsérendő dolog, ami nagyon kevés sportolónak adatik meg. Tehetségek, legyünk rájuk csak fele annyira büszkék, mint a videóban látható angolok!
OszkárOszi
2024. április 03. 10:18
Szoboszlai játékát nézni olyan, mint friss levegőhöz jutniCsak úgy, mint a válogatott csapat.Nem baj az, hogy egy nemzet ilyen emberekkel szív egy levegőt.Sőt, az a jó.Nem sajnálom más nemzetektől sem a jó sportolóit, de amink van, magyaroknak, az van.És az már nem semmi!
manitowoc
2024. április 03. 09:07
Napiszoboszlai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!