Szoboszlai bajban van? Vihetik a csapattársát

2024. április 09. 22:17

A francia PSG és a spanyol Barcelona is érdeklődik Luis Díaz iránt.

2024. április 09. 22:17

Nyitókép: HENRY NICHOLLS/AFP

A kolumbiai szélső, Luis Díaz jövője továbbra is bizonytalan a Liverpoolnál, mivel még nem dőlt el, hogy meghosszabbítja-e a szerződését vagy távozik ezen a nyáron – olvasható az Origón.

A francia PSG és a spanyol Barcelona érdeklődik iránta, de a döntését befolyásolhatja az ügynöke, Raul Costa, aki egyben Ruben Amorim, a lehetséges Jürgen Klopp utód ügynöke is. 

A Transfermarkt 75 millió euróra taksálja Szoboszlai Dominik csapattársának kivásárlási árát, de a PSG-nek jobban megengedhető ez az összeg, mint a pénzügyi nehézségekkel küzdő Barcelonának. 

Díaz szerződése 2027-ig érvényes az angol csapattal, de a feltételeket még nem dolgozták át, és fizetését sem emelték meg, ami miatt felmerült a távozás lehetősége. Ebben a szezonban 42 meccsen lépett pályára klubjában, és 13 gólt szerzett, valamint 4 gólpasszt adott.

 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:47
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­­g­­­ö­­s­­ ­l­­­á­n­y­o­­­k­ ­­­v­­á­r­n­­­a­­­k­ ­­­r­­­á­d­ 👉 𝗪­𝗪­𝗪­­­.­­­𝗖­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­𝗨­­𝗡
solyomtomi-2
2024. április 10. 11:10
"A Transfermarkt 75 millió euróra taksálja Szoboszlai Dominik csapattársának kivásárlási árát" A Transfermarkt piaci értékeket becsül. A kivásárlási ár teljesen más dolog. Ennyi erővel dugd a faszod apád seggébe, olyan, mintha pinát basznál, idióta.
I feel the earth move under my feet
2024. április 10. 06:09
Címeket javasolnék .... "Hídpénzbotrány Szoboszlai hazájában!" "Szoboszlai megdöbbent: Elhunyt Peter Higgs Nobel-díjas elméleti fizikus" "Magát is meglepte: váratlan kihívót kapott olimpiai aranyesélyes úszónk aki gyorsabban úszik, mint Szoboszlai"
kishal
2024. április 10. 00:33
Neki csak jó. Egy önzősködővel kevesebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!