Szoboszlai boldogtalan Klopp távozása miatt, nyáron lecsapnának rá az arabok

2024. április 01. 16:43

Beindult a pletykagyár.

2024. április 01. 16:43

Fotó: Alexander Hassenstein/Getty Images

Szoboszlai Dominik korábban már nyilatkozott róla, hogy finoman szólva nem volt elragadtatva a csapat, amikor januárban Jürgen Klopp bejelentette a Liverpooltól való nyári távozását. Azóta már olyan hírek is napvilágot láttak, hogy úgy érzi, átverték a klub vezetői, akik korábban is tisztában voltak a német menedzser távozási szándékával.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Klopp búcsúszezonjában kifejezetten jól szerepel a Liverpool, Szoboszlaiék a Ligakupát már behúzták, 9 fordulóval a zárás előtt vezetik a bajnokságot, az Európa-ligában pedig készülhetnek az olasz Atalanta elleni negyeddöntőre.

Április 1-e a tréfák napja, napvilágot is látott egy kacsának bátran minősíthető hír, miszerint Szoboszlai annyira csalódott Klopp távozása miatt, hogy nyitott lenne a nyári távozásra.

Cristiano Ronaldo szaúdi klubja, az al-Nasszr pedig tárt karokkal fogadná. Ismerve a magyar válogatott csapatkapitányának labdarúgáshoz való hozzáállását és az Angliában nyújtott teljesítményét, erősen hápog ez a hír. Ahogy mondani szokták, még viccnek is rossz. 

 

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:52
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­­­g­ö­­s­­­ ­­l­á­n­­­y­o­k­ ­­­v­á­­r­n­­­a­­k­­­ ­­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­­𝗡
Bunyevac1964
2024. április 06. 13:12
Hány magyar focista szeretné hogy úgy átverjék, hogy aztán ott ragajdjon pl R. Madrid kezdő csapatában filléres fizuért !
pandalala
2024. április 01. 17:58
Holnap már ápr. 2.! És kedd!!! :-D
pandalala
2024. április 01. 17:54
és annyi lesz a fizetése mint Neymar-é ..... :-)) ( évi 100 millió dollár )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!