Szoboszlai csapnivaló szabadrúgása után Klopp nem akart hinni a szemének (FOTÓ)

2024. április 05. 17:38

Látni kell a német menedzser reakcióját!

2024. április 05. 17:38

Fotó: Paul Elis/AFP

Ahogy arról beszámoltunk, csütörtök este a Liverpool a sereghajtó Sheffield ellen aratott 3–1-es győzelmével visszavette a vezetést a Premier League tabelláján.

Ezt is ajánljuk a témában

Szoboszlai Dominik megint a kezdőcsapatban kapott helyet, a magyar válogatott csapatkapitánya a 25. Premier League-mérkőzésén a 17. győzelmét aratta.

Ezúttal is hozta a dinamikus mozgással és agresszív letámadással fűszerezett szokásos játékát, átadásaira és labdabiztonságára nem lehetett panasz – egyetlen kivételtől eltekintve.

A magyar középpályás 49. percben elvégzett szabadrúgása nem volt élete legjobbja, az ívelést könnyedén húzta le a vendégek kapusa, a horvát Ivo Grbic. Szoboszlai arckifejezése árulkodó, nem volt elégedett, mint ahogy Klopp sem volt elragadtatva a jelenet után, alig akart hinni a szemének, majd csalódottan rázta a fejét. A német menedzser roppant elégedetlen volt a gárda támadóharmadban mutatott passzpontosságával és az egész meccsen prezentált helyzetkihasználásával. A győzelem ennek ellenére összejött, így az ősi ellenfél Manchester United elleni vasárnapi rangadót a tabella élén várhatják Szoboszlaiék.

Ezt is ajánljuk a témában

A mérkőzés felvételéből kivágott képek montázsa

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:49
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­­­l­­­á­­­n­­y­­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­r­­­n­­a­­k­­ ­­­r­­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­𝗙­­𝗨­­­𝗡
zsocc44
2024. április 05. 21:00
Csak halkan jegyzem meg nem Szoboszlai aratta a győzelmet, hanem az a csapat, amelyiknek tagja. Nagy valószínűséggel nélküle is győzött volna Liverpool…
Takagi
2024. április 05. 20:59
A többiek sem villogtak. Nagyon sok volt megint a hiba, de azért a szerencse is ott volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!