Szoboszlai Dominik elárulta, hogyan lesz angol bajnok

2024. április 02. 15:11

A listavezető Liverpool magyar középpályása egyértelműen fogalmazott az utolsó kilenc meccs előtt.

2024. április 02. 15:11
Szoboszlai Dominik, a győztes Liverpool FC labdarúgója a Carabao Cup 2023/2024-es kiírásának döntőjét követően a trófeával ünnapal

Fotó: Instagram/Szoboszlai Dominik

Újabb trófeákat emelne a magasba a szezon végén Szoboszlai Dominik. Mint arról beszámoltunk, a liverpooli játékosok szépen szeretnék búcsúztatni a szezon végén távozó Jürgen Kloppot. 

A német menedzser búcsúszezonjában egyelőre kifejezetten jól is szerepel a csapat, Szoboszlaiék a Ligakupát már behúzták, 9 fordulóval a zárás előtt vezetik a bajnokságot, az Európa-ligában pedig készülhetnek az olasz Atalanta elleni negyeddöntőre.

A játékosok már télen elkezdtek fogadkozni, hogy búcsúzásképpen minden lehetséges trófeát meg akarnak nyerni a távozó Kloppnak. Egyedül az FA-kupától való búcsú okozhat keserű szájízt a klubnál, miután épp az ősi rivális, Manchester Uniteddel szemben estek ki egy sokáig emlékezetes, hosszabbításba torkolló mérkőzésen.

Ezt is ajánljuk a témában

A Brighton elleni vasárnap megnyert bajnoki után Szoboszlai Dominik interjút adott a Sportalnak, amelyben szóba került a bajnoki cím kérdése is.

„Kilenc bajnoki van hátra, az első helyen állunk, vagyis a saját kezünkben van a sorsunk.

Ha mostantól egyszer sem hibázunk, miénk lesz aranyérem – úgyhogy az dönthet, hogy képesek leszünk-e a tökéletes hajrára.

Meccsről meccsre haladunk, egyelőre nem érdemes távolabb tekinteni a csütörtöki, Sheffield elleni bajnokinál” – fogalmazott Szoboszlai, majd hozzátette:

„a hátralévő kilenc fordulóban minden találkozónak úgy kell nekifutni, mintha az utolsó lenne, és az Arsenal vasárnapi pontvesztése után már nem kell arra törekednünk, hogy a kilenc meccs egyikén tizenhat gólt szerezzünk” – hangsúlyozta a magyar válogatott csapatkapitánya.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­d­­ö­­g­­ö­s­­ ­­l­­­á­n­­y­­­o­k­­­ ­­­v­­á­­r­­­n­a­­­k­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­­𝗪­­­.­𝗖­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
Hekimeki
2024. április 02. 22:44
Ez a rohadt buzi van már a reklámokban is hogy baszná szájba a kurva anyját 😡😡😠😠😠❗❗❗❗
mgyfree
2024. április 02. 19:16
elárulta? vallatták? biztos, hogy nem hazudott? hogy basznátok meg anyátokat!
Pernahajder
2024. április 02. 18:20
De nagy arca lett ennek az ikszedik vízhordógyereknek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!