A gyerekeket jobban szereti Isten?

2011. január 24. 11:40

Ugye senki nem gondolja azt, hogy a gyerekeket jobban szereti az Isten, mint a felnőtteket?

2011. január 24. 11:40

„Értem én, hogy csábító a lehetőség: kihasználni a gyermekek felé áradó szeretetet. Értem és érzem, hogy megrázó, ha gyermekek szenvedéséről, haláláról hallunk.

De ugye senki nem gondolja azt, hogy a gyerekeket jobban szereti az Isten, mint a felnőtteket? Ugye senki nem gondolja, hogy az az Isten, aki minden embert különösen szeret, értéktelenebbnek gondolja a felnőtt, mint a gyermeki életeket? Nem azt mondom, hogy ne vigyázzunk a gyerekekre. Persze, hogy vigyázzunk rájuk. De mi lenne, ha megpróbálnánk vigyázni egymásra is?

Isten ugyanis mindnyájunkat személyre szabottan nagyon szeret. S kik vagyunk mi, hogy felülbíráljuk Őt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. január 24. 15:00
A sorozat ismétlése előtti lejátszásban, már leírtam, amit gondolok erről. És jót írtam. De nem ismétlem meg azért sem.
nick89
2011. január 24. 14:57
A budapesti Kínai Különleges Gazdasági Övezetben működő elftársakat pedig az adóhivatal szereti jobban, mint bennünket, mert adófizetési felhívással már vagy 20 éve nem háborgatja őket. Nézzétek meg a http://www.harommajom.hu oldalt, pont erről szól!
Rothmüller Mortizár
2011. január 24. 14:43
süveges te állat
cseril
2011. január 24. 14:43
Isten nem személyválogató, mindenkinek ingyen kínálja az üdvösséget,ha hiszi hogy Jézus Isten fia.Jézus azonban kiemeli a gyermekek védelmét: "Bizony mondom néktek,ha meg nem tértek,és olyanok nem lesztek,mint a kisgyermekek,nem mentek be a mennyek országába. Aki tehát megalázza magát,mint ez a kisgyermek,az a nagyobb a mennyek országában.És aki befogad egy ilyen kisgyermeket az én nevemben,az engem fogad be. Aki pedig megbotránkoztat egyet e kicsinyek közül,akik hisznek bennem,jobb annak,ha malomkövet kötnek a nyakába,és a tenger mélyébe vetik"Mt18,3-6 Ez nem retró ,ez múlt a jelen a jövő.Jézus minden szava örökérvényű!Áldás békesség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!