A napló vége

2011. március 01. 09:57

Nem így és nem ennyi időre terveztem, amikor elvállaltam az m2 vezetését. Sajnálom, hogy nem tudom folytatni.

2011. március 01. 09:57
„Mivel abban a csatazajban, amely mindeddig dübörgött körülöttem, már minden és mindennek az ellenkezője is elhangzott – vádak, hibáztatások, dicséretek, bírálatok, összeesküvés-elméletek, nekrológok, kárörvendések és sajnálkozások –, nem szeretném újra felkavarni, ami leülepedni látszik.

Nem így és nem ennyi időre terveztem, amikor elvállaltam az m2 vezetését. Ennél azért jobban bíztam magamban és a körülményekben. Sajnálom, hogy nem tudom folytatni.

Az őszi műsorstruktúra - az egyes műsorok tartalmi összefoglalójával együtt - elkészült. Nincs okom szégyenkezni miatta. Most féltő kíváncsisággal várom, mi lesz belőle.

Őszintén sok sikert kívánok a minden bizonnyal létrejövő gyermek-, ifjúsági és családi csatornának. Közös érdekünk – tévéseknek és nem tévéseknek egyaránt –, hogy jól működjön.

Mindannyian dolgozunk tovább. Remélem, hamarosan találkozunk a Ma reggelben.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soelmo
2011. március 01. 21:14
Gergő, én nem sajnálom. Ahogy Szentmihályi írta nem sikerült megszerettetned magad. Jó társaddal, Török Zsolttal együtt nem értettétek meg, hogy egy seggel nem lehet két lovat megülni.
varasbéka
2011. március 01. 19:11
Függetlenség nem létezik - a független sajtó süket duma /mese fejlődésben megrekedt gyermeteg lelkeknek/. A függetlenség egyetlen valóban létező és elfogadható formája az akasztófától való függetlenség.
Mardel
2011. március 01. 17:26
Kedves Hülyegyerek! Kezdettől fogva sejthető volt, hogy kevés vagy. Egy kérésem lenne. A következő hónapokban nagyokat és erőteljeseket hallgass. Előre is köszönöm.
Senior
2011. március 01. 13:53
Ami a politikusok b@sztatásának képességét illeti, Kálmán Olga!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!