Süveges Gergő partvonalra dobva...

2011. augusztus 24. 19:17

Ha összeesküvéselmélet-gyártó lennék, azt mondanám: kirúgni nem akarták (vagy nem tudták), de eltették egy olyan TV-be, amit alig néz valaki.

2011. augusztus 24. 19:17
jaszkari
Stop

Süveges Gergőt személyesen ismerem, tisztelem és nagyon jó szakembernek tartom. Így azután nem is tudok elfogulatlanul írni róla. Ezt mindjárt az elején leszögezem. Biztos vagyok benne, hogy a honi tévézés egyik legfelkészültebb, legjobb szakembere. Olyan kincse a közmédiának, amelyre nagyon kellene vigyázni, mert nem sok ilyet találnak, vagy nevelnek ki a jövőben.

Ezt persze »ott« is tudják. Ha nem, akkor nem értenek a szakmához, és ezért nem találtak neki új feladatot a nagyobbik köztévében. Esetleg Gergő valami olyan komoly »bűnt« követett el, amiért száműzni kellett. Merthogy ezt tették vele. Ha valaki nem hallotta volna: az MTV-ből átkerül a Duna TV-be. A dolog kísértetiesen emlékeztet a régi (de nem szép) időkre, amikor az elvtársak, a megunt vagy hibázó kollégát más, fontos beosztásba helyezték. Az persze jóval kevésbé volt fontos, mint az előző, de mégiscsak jobban hangzott mintha azt mondták volna, hogy kirúgtuk innen, de szánalomból adtunk neki melót máshol.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nick:Hornby
2011. augusztus 25. 17:16
Látom, segíteni akarnak egyesek Süvegesnek haragudni. Egy baj van csak ezzel: Süveges nem haragszik.
korona
2011. augusztus 25. 16:08
De jó lenne egy TELJESEN SEMLEGES televízió! Olyan, amelyik se nem bal, se nem jobb, se nem zsidó, hanem egyszerűen csak magyarul közli, minden szugesztió nélkül a tényeket. Megjegyzendő, hogy még nyomtatott újságban sincs ilyen. Semleges Magyarország. Semleges médiák.
drieno
2011. augusztus 25. 11:47
ajjaj, különvéleményem van biztos, hogy gergőke akkora szakember? ennyire siralmas a helyzet műsorvezető fronton? a nyomtatott sajtóbeli elmefuttatásairól nem is beszélve, talán még emlékeznek páran "A gyerekeket jobban szereti Isten?" című merényletére nem ártana időnként más nemzetek hasonló műsorait is figyelemmel kísérni, pl német, angol adókon nagyon felkészült, korrekt, valóban pártatlan műsorvezetőket is látni, talán róluk kéne példát venni a cnn-en tegnap betegre röhögtem magam, a lent futó szöveges sávban valami ilyesmi volt olvasható: "nem tudjuk, hol van kadhafi de számos elképzelésünk van"... az eredményt tekintve ezek mind csődöt mondhattak....
soelmo
2011. augusztus 25. 11:44
Ha jól emlékszem, S-t megajándékozták egy vezető pozícióval az elején, amit pár nap múlva visszaadott. Másrészt Török Gáborral borzasztóan elszámították magukat. Végig nevetgélték a választási műsort, a 2/3-os FIDESZ-KDNP győzelem után pedig nem tértek magukhoz. Szerintem S-nek a bizonyára nézett ATV-nél lenne az igazi rendszertani helye.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!