Nem hagyjuk magukra a nyugdíjasokat!

2011. október 01. 11:27

Az Idősek idei Világnapja sajnos nem felhőtlen és nem gondtalan, örömteli ünnep.

2011. október 01. 11:27
Mesterházy Attila
Mesterházy Attila
MSZP.hu

A nyugdíjas társadalom a magyar nemzet egyik legkiszolgáltatottabb, s egyik legnépesebb csoportját alkotja. Önök, idős barátaink azok, akik egy élet munkájával, becsületes és tisztességes helytállásukkal joggal várták, hogy békés és kiegyensúlyozott időskorban lesz részük. Megalapozottan remélték, hogy a nyugdíjas évek szerény, de tisztes megélhetést tesznek lehetővé. A lassan másfél éve hivatalban lévő kormányzat ötletelése, kapkodása és dilettantizmusa azonban egyre többekben kelt bizonytalanságot, csalódottságot. Sokan szorongva várják a 2012-es évet: növekvő adóterhekkel, bizonytalan kilátásokkal, emelkedő inflációval, a szociális ellátások visszafogásával, elvonásokkal, csökkenő életszínvonallal kell szembenéznünk. (...)

A magyar baloldal, valamennyi demokrata nevében ígérem, nem engedjük, hogy felelőtlen intézkedésekkel magukra hagyják az idős társadalom tagjait, nem tűrjük, hogy méltatlan, kiszolgáltatott és kilátástalan helyzetbe kerüljenek idős honfitársaink.

Az idősek Világnapja alkalmából ezúton is további jó egészséget, szeretettel teli, békés és kiszámítható éveket kívánok Önöknek!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
picur3ka
2011. október 02. 18:03
Tudjuk, Ati. Ott vannak a kisebbsegi szavazoitok, akik gondjukat viselik.
kalasnyikov
2011. október 02. 14:30
Azon tünődöm már egy ideje,hogy egy ilyen káderkölök származék a disznókennelből vajon hogyan tudja megkülönböztetni a sorsára hagyott időseket a szülei szintjére lealjasodott szépkoruaktól. Valószinüleg ez náluk genetikailag be van programozva... DD
Istenítélete
2011. október 02. 13:59
Csak a szátokat túráztassátok, ha nekem is több mint félmillió lenne a HAVI családi pótlékom akkor az én seggem is nyalnátok? ezért nincs 13.ik havi nyugdíj,ami éves szinten csak 6 millió forint és a több milliós fizetését még nem is számoltam
marós
2011. október 02. 10:46
Na-ne, szarházy te ne legyél bajtársa a nyugdíjasnak, mert az idegbaj jön rájuk. Rejtő Jenő írta, Fülig Jimmy szerint, akit Pszkos Fred szeretni akar, az nagy bajban van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!