B125 - Hurrá!

2011. december 04. 09:21

Engem ez a téma kiemelten foglalkoztatott, mert szeretnék különösebb szívások és csalás nélkül 125-ös motorral járni.

2011. december 04. 09:21
Kumin Ferenc
Kumin szerint

„Biztosan ez az ügy engem jobban érdekel, mint az átlag magyart. Biztosan nem mozdult ma ettől jelentősen fölfelé az időjárás szürkeségével korreláló magyar közhangulat. Biztosan akadnak, akik felteszik a kissé elhamarkodott kérdés: mit hurrázik itt ez az ember? De mégis: hurrá, hurrá, hurrá, lehet B-s jogsival 125-ös motort vezetni a jövőben! (...)

Nem tudom, mi billentette át épp most a kapcsolót. Sok a rossz hír, elég ijesztően néz ki a világ is körülöttünk. Felértékelődnek azok a lehetőségek, amelyeknél az államnak csak engednie kell, csak meg kell hallgatnia az értelmes szót, az okos érveket. Engem ez a téma kiemelten foglalkoztatott, mert szeretnék különösebb szívások és csalás nélkül 125-ös motorral járni. Viszont biztos van még tucatszám hasonló ügy, amelyekre nem látok hasonlóan rá. Ha így van, akkor ebben a szellemben gyerünk tovább az úton, le az idejét múlt, idióta, betarthatatlan szabályokkal!

A jó kormányzati döntésekhez ugyanis nem mindig kellenek milliárdok, néha elég egy kis odafigyelés, egy kis empátia, és máris hurrázik egy talán nem túl nagy, de mégiscsak egyszer majd választási döntést is hozó közösség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wartog
2011. december 04. 13:56
csak annyi megjegyzésem lenne, hogy üdvös lenne a követhetőség, tehát vmilyen azonosító, rendszám, csak gyanús, hogy ez megint egy csomó "bőr" lesz a 100 egyéb mellé amit le lehet húzni rólunk.Regisztrációsdíj, súlyadó, éves kötelező emelés,évente műszaki és tsai.
Zokni
2011. december 04. 12:25
Nem igazán értem. Nem az lenne jó, ha a biciklisták is kresz-vizsgát tennének? Ehelyett még azoknak is enyhítik a vizsgafeltételeit, akik már NEM CSAK saját magukat veszélyeztetik.
k33
2011. december 04. 11:57
Ez valóban jó hír lenne, de azért vizsgát kell tenni stb. tehet nem egyszerűen lehet B-és jogsival 125-öst vezetni, pedig ez lenne jó!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!