Sokszor tapasztaltam, hogy szeretek sírni

2012. június 26. 11:03

Tanuld meg élvezni, ha fáj a lelked. Gondolj arra, hogy ez az élő lélek jele benned! Néha napsütés, néha ború és vihar. Nem baj!

2012. június 26. 11:03
Müller Péter
Life & Style

„Sokszor tapasztaltam, hogy szeretek sírni. Néha kifejezetten hiányzik, és nem bírom, ha ilyenkor vigasztalnak. Úgy érzem, hogy meg akarnak fosztani valamitől. Mitől? Hogy élvezzem a szomorúságot.

Igen, barátocskám, az élet egyszerre öröm és fájdalom. S amíg lélek van a testben, mindkettőt átéljük. A derűt és a bánatot. A találkozást és az elhagyatottságot. Azt, hogy »vele« - és azt, hogy »nélküle«. Csak a holt nem érzi mindezeket, mert nem létező. Közönyös. Nincs. Csak az fáj, ami él.

Tanuld meg élvezni, ha fáj a lelked. Gondolj arra, hogy ez az élő lélek jele benned! Néha napsütés, néha ború és vihar. Nem baj! Nem emlékszel, hogy gyermekkorodban mennyire szerettél sírni? Jézus is sírt. Buddha is, főleg akkor, ha másokat sírni látott.

Szeresd a könnyeidet, de azért egyre ügyelj! Van termékeny, és van terméketlen szenvedés is. A termékeny szenvedés mögött süt a Nap. A terméketlen szenvedés mögött nincs Nap - világvége van. Ha fáj valami: sírjál.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. június 26. 13:20
http://slagermuzeum.network.hu/video/a_tancdalfesztivalok_dalaibol/koncz_zsuzsa__nincsen_olyan_ember sirni kell brühühü
Hajdú Sógor
2012. június 26. 12:56
Szélhámozó.
botox_bill
2012. június 26. 12:51
Valljátok be, hogy ez Coelho-generátorral készült hamisítvány! :-)
sky.net
2012. június 26. 12:35
bizony 2 pólusú vagyok mint a ceruza elem , ez az élet battériája barátaim ... ám ha lemerülök nem is igen vagyok képes ennyire magasztos és egyben átütő erejű megállapításokra sem , vagyok némán, mint a gazdátlan ólomkatona egy régiség bót raktárában nézem a pókhálókat és arra gondolok hogy ha az a kurva pók is ólomból lenne , bizonyára nem virgonckodna ott a magasban
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!