Nem ciki a bácsi

2012. szeptember 16. 11:18

Nem a harmincasok őrjöngenek a bulijaimon, hanem a 18-20 évesek, akiknek már fogalmuk sincs, mi az a Három kívánság. Interjú.

2012. szeptember 16. 11:18
Dévényi Tibor
Blikk

Nem ciki ez az állandó bácsizás?

Vágó Pista adta nekem ezt a nevet, mert a Három kívánságban minden gyerek bácsizott. Két lehetőségem volt: vagy kikérem magamnak, vagy ráteszek még egy lapáttal erre az imázsra. Utóbbit választottam, és nem bántam meg: akik akkoriban azt mondták, hogy butaság bácsiztatnom magam, azok ma már mind bácsik. Én meg idén nyáron dj.-ként végigjártam az összes fesztivált, július 27-én, London közepén pedig fiatalok ezrei üvöltötték a nevem. Engem ez tart fiatalon.

Hogyan kezdődött a retróőrület?

Meghívtak egy gólyatáborba zenélni. Arra gondoltam, hogy ez vérciki, beállok Uhrin Benedek és Kiszel Tünde mellé a sorba. Egy órát kértek tőlem, de még hajnal négykor sem bírtam hazamenni. Akkor döbbentem rá, hogy a retróval bármit el lehet adni. Divatba jöttem. És nem a harmincasok őrjöngenek a bulijaimon, hanem a 18-20 évesek, akiknek már fogalmuk sincs, mi az a Három kívánság. 

Hogy viselkednek ilyenkor a tinilányok?

Háát, néha már szemkontaktust sem merek létesíteni, mert félek, hogy az pedofíliának számítana. Egy időben trendi volt, hogy felhúzzák a pólójukat, és a mellükre kérjenek autogramot. A kortársaimnak akkor remeg a keze, amikor megkapják a nyugdíjat, nekem akkor, amikor keblekre dedikálok.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
imres
2012. szeptember 16. 23:54
Már bocsánat, de Dévényi Tibi bácsi valószínűleg félreértés áldozata. Az tény, hogy a retro nagy divat. De Tibi bácsi nem retro, hanem egy szocialiszmusból visszamaradt őskövület, aki most meglovagolta a divatot. És a hülyéje még azt hiszi, hogy ő a nagy kedvenc. És vannak hülyék, akik ezt még el is hiszik.
anti-nemlop
2012. szeptember 16. 19:35
Néztem anno Dévényi "bácsi" műsorait. Az "Egymillió fontos hangjegy" jó volt, lévén az akkor egyetlen popzenei tv műsor. A "Három kívánság" már olyan volt mint a randa nő: Nem fikáztuk, inkább "érdekesnek" neveztük.... Az egész posztra talán csak annyit lehet mondani: Beeezony, sajnos ciki a bácsi Korda Gyurival meg a többi penészes néhai celebbel egyetemben. Tudni kell szépen megöregedni, méltósággal visszavonulni. Sajnos egyeseknek nem megy. A "bácsinak" sem.
atila68
2012. szeptember 16. 16:34
Tibi bácsi! Azért hívnak bulikba amiért Uhrin Benedeket! Az internet egy szemét! Nem csak a negyvenesek (és nem a harmincasok, kis huncut), hanem a 18-20 évesek is pontosan tudják miért röhögnek a negyvenesek (és a harmincasok is) ha meglátnak rólad egy videót valamelyik megosztó portálon.
Nagytestver
2012. szeptember 16. 16:26
Ennek a tetu besugonak tulzottan vastag bor van a pofajan!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!