Nyílt levél Bayer Zsolt Szerkesztő Úr részére

2012. december 14. 15:01

Legutóbbi cikkében több tárgyi tévedés is található, amelyek javításában segítséget kívánunk nyújtani.

2012. december 14. 15:01
Körösparti Péter
DEHÖK

Leírható tehát, hogy a felsőoktatásból sokkal nagyobb számban esnek ki diploma nélkül azok a hallgatók, akik költségeiket maguk fizetik, mint azok, akiket az állam – különböző mértékben – támogat.

Ez követően egy debreceni internetes hírportálon megjelent olvasói levelet idéz, amely egy tavalyi kari hallgatói önkormányzati választásról szól. Ön föltesz egy kérdést is: »A cikk írója nem Körösparti Péterről, a DEHÖK elnökéről beszél?« Tisztelt Szerkesztő Úr, örömmel tájékoztatom, hogy a cikk nem rólam szól. Több ok miatt sem lehetek én az említett személy: egyfelől több diplomával is rendelkezem (történelem, néprajz és pedagógia szakokon végeztem, ráadásul történelmi stúdiumaimat követően tanári diplomát szereztem, amely – írása alapján – talán Önnek is örömére szolgál), másfelől pedig az említett választásokon a választási bizottság tagja voltam, tehát eleve nem is indulhattam el azon a Közgazdaság- és Gazdaságtudományi Karon megrendezett hallgatói választáson, amely karon egyébként jogviszonyom sincsen. Jelen pillanatban egyébként a Történelmi és Néprajzi Doktori Iskolájának vagyok PhD-hallgatója.

Cikkében kicsit később egy másik internetes portált idéz, amely szerint „Nagy Dávid 1984-ben született Sárváron, az első nem fővárosi HÖOK elnök”. Sajnos ez az idézet, amelyet átvett, valótlanságot tartalmaz. Az első nem fővárosi HÖOK elnök ugyanis nem Nagy Dávid volt, hanem – még 2010 májusa és decembere között – én magam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nemokapitany47
2012. december 15. 09:01
Azért fasza gyerek ez a Zsóti! Igencsak érti hogy kell fölbőszíteni ez a sok idióta szarcsimbókot!
Thor911
2012. december 14. 22:11
Most mondanám hogy meglepődtem hogy Bayer Zsolt valótlanságokat állít... De miért akarnék hazudni :)) Semmi gond, sok újságíró nem hajt a Pulitzer díjra, csak úgy megírja a napi politikai betevőjét... Meg hát a fotósok között is van sok paparazzó...
mustármag
2012. december 14. 21:47
Legyen kötelező beírtkozni az egyetemre! (Befejezni nem) A nyugdíj felét a diákokra kell fordítani! (Ha nem elég akkor el lehet venni a pedagógusokéból is, vagy az orvosokéból)
tarackos
2012. december 14. 20:27
"Nyílt levél Bayer Zsolt Szerkesztő Úr részére" Nem értem miért kell a jaffa-oligarha házi nácijával még csak egy levegőt is szívni. Nemhogy levelezni vele! Igaz vannak akik menetelnek is utána. Ahogy munkásőr meg egyéb ősbolsi mögött. pl. a tandíj ellen népszavazó mai tandíjpártiak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!