Az ATV visszautasítja a Magyar Nemzet vádjait

2013. január 14. 18:30

Az ATV mindig is kiállt a rasszizmus minden formája ellen és maximálisan tiszteletben tartja minden ember, köztük a miniszterelnök személyiségi jogait is.

2013. január 14. 18:30
ATV
Facebook

„Az ATV Zrt visszautasítja a Magyar Nemzet Online „Rasszista poénokkal hergeli lájkolóit az ATV” című cikkének állításait.

A Magyar Nemzet Online hétfő délutáni cikkében két, Orbán Viktort ábrázoló fotómontázsra (mémre) hivatkozva azt írta: »Rasszista mémeket osztott meg hivatalos Facebook-üzenőfalán az ATV.«

A két kép egy sor, a tegnapi antirasszista tüntetés kapcsán készült internetes mém között került fel a világhálóra. A Magyar Nemzet Online állításával szemben az ATV nem hergelte rasszista poénokkal a lájkolóit, hiszen ennyi erővel - akárcsak más portálok, így például az Index is, amely szintén hasonló fotógalériát tett közzé – Bruce Willis, Gyurcsány Ferenc, Horthy Miklós, Batman és egy dinoszaurusz lecigányozásának vádját is a nyakába vehetné azzal, hogy a mémeket rövid időre megosztotta Facebook oldalán.

Az ATV mindig is kiállt a rasszizmus minden formája ellen és maximálisan tiszteletben tartja minden ember, köztük a miniszterelnök személyiségi jogait is. Ha mindezek ellenére a mémgaléria bárki számára sértő volt, az érintettek elnézését kérjük.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Yuing
2013. szeptember 06. 16:03
A Magyar Nemzet gerinctelen férgek gyülekező helye
freehckr
2013. január 17. 21:45
„az ATV mindig is kiállt a rasszizmus minden formája ellen” Btw, a cionizmus is a rasszizmus és faji megkülönböztetés egyik formája...
narmer
2013. január 17. 17:59
Mint ahogy annak is szánták.Duplacsavarú aljasságnak.
Chopin
2013. január 17. 17:58
LIKE!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!