Balavány, a liberális farizeus

2013. július 10. 10:10

Kioktatja kritikusát, majd a mézesmázos jóindulat álruhájában ő gázol bele a másikba, durván személyeskedve.

2013. július 10. 10:10
LetterForce
Letter Force blogja

„Balavány György elég érdekesen érvel melegvédelmi harcának egyik cikkében:

»Ahhoz, hogy a „szexuális bűnök bármely formáját elutasítja”, csak gratulálni tudok, de ezt talán a saját életében tegye, ne a máséban. „Mindenki a maga cselekedeteit vizsgálja meg” (Gal, 6,4.) »Képmutató, vedd ki előbb saját szemedből a gerendát, és akkor jól fogsz látni ahhoz, hogy kivehesd testvéred szeméből a szálkát« (Máté 7,5.)«

Bírálóját tehát a saját portájához utasítja, seperjen ott, majd később maga kezd ezerrel söpörni a másik portája előtt:

»De mondja, kedves Magyary Úr, mitől fél Ön valójában? Ne, ne nekem mondja. Mondja el a szeretteinek. Vallja meg a szíve mélyén rejtőző igazi félelmeket, esetleg a bűntudatot és szorongást keltő vágyakat egy értő lelkigondozónak«

Na, ez a farizeus magatartás. Kioktatja kritikusát, majd a mézesmázos jóindulat álruhájában ő gázol bele a másikba, durván személyeskedve. Eközben az ő személyéről egy szó sem esett a bírálatban. Gratulálok.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
radas
2013. július 10. 13:34
Balavány!Nem veszed észre,hogy rossz lóra tettél?A te véleményed kutyának sem kell. Itt kellene abbahagynod az újságírást. Annyi szép szakma van a világon.Előéletedet is figyelembe véve:takarodj a közéletből
2013. július 10. 13:33
Balavány tényleg indokolhatatlanul agresszív volt, viszont ettől függetlenül Magyary cikke hemzseg az ellentmondásoktól, úgy, hogy gyakorlatilag érteni sem lehet, mit akar mondani azon kívül, hogy utálja a buzikat. Egyébként meg felváltva a vallásra és a "természeti törvényekre" mutogatni öreg hiba.
nucklear3
2013. július 10. 13:19
"Kioktatja kritikusát, majd a mézesmázos jóindulat álruhájában ő gázol bele a másikba, durván személyeskedve." ... Balavány György jó helyen van a HVG-nél, ilyen undorító liberálfasiszta (posztszadeszos) stílussal semmi keresnivalója civilizált magyar emberek között.
catalina9
2013. július 10. 13:12
Balavány egy ballib bűzmirigy, méltó társa Tótawnak, Mongnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!