Keserű

2013. augusztus 08. 07:58

A Fidesz részéről ócska politikai színjátékot láthattunk, aminek megint a legszegényebbek itták meg a keserű levét.

2013. augusztus 08. 07:58
A szerk.
NOL

„Az ózdi polgármester a nyilvánosság előtt napok óta össze-vissza beszél a városi vízhelyzetről, de ennek vélhetően nem az az oka, hogy a hőség megzavarta a fejét, hanem az, hogy Fürjes Pál az övéi szemében kemény fiúnak akart látszani, és be akarta bizonyítani: képes lesz kezelni a botrányt. (…)

Nem, ő nem hajlik egy szocialista szavára. Szerdára még nagyobbra duzzadt a botrány, kiderült, hogy Ózdon újra ellenzéki megmozdulás készül, ráadásul Pintér belügyminiszter is megüzente, hogy nyissák meg a kutakat, s mit ad isten: Fürjes erre megint kijelentette, hogy átmenetileg föloldják a korlátozást. A történet egyetlen nyertese az a névtelen, jómódú tolvaj, aki a Google Street View felvételén láthatóan locsolócsövet kötött a közkútra. A Fidesz részéről ócska politikai színjátékot láthattunk, aminek megint a legszegényebbek itták meg a keserű levét: igaz, azt nem szűkítve, nem is korlátozva, hanem nagyon is bőségesen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2013. augusztus 08. 12:44
"kiderült, hogy Ózdon újra ellenzéki megmozdulás készül,.." és mi lett belőle?
hátakkor
2013. augusztus 08. 12:43
"A Fidesz részéről ócska politikai színjátékot láthattunk, aminek megint a legszegényebbek itták meg a keserű levét. " Fidesz nem játszott itt semmit. Ezt a színjátékot hiszterobolsevisták játsszák. Idehaza és az összes fősodratú külföldi firkász.
kitiltott
2013. augusztus 08. 11:08
Miért van az hogy a ballibsik mndig annak a pártját fogják "akinknek minden csak jár" de pénzt nem akarnak fizetni érte? az aki adózik meg fizesse ki azt a vizet is amit más iszik meg meg amit ő iszik meg azt is.. miért nem mennek afrikába a jogvédők? ott is vannak szomjas emberek..
Text adósság
2013. augusztus 08. 10:01
Legalább küldhetett volna a Fidesz minden szegénynek egy Teller levelet lesett azonosítóval! Igaz e NOL? Prutty!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!