A demokrácia „megosztotta az országot”

2013. december 12. 17:32

A szélsőségesen populista bábpolitikus azzal vádolja meg a demokrata vezetőséget, hogy az „megosztotta az országot”. Bezzeg a Népfront idejében 98 százalék ugyanarra voksolt.

2013. december 12. 17:32
Kovács G. Tibor
Gondola

„Nem lenne multimilliárdos, ha tényleg annyira korlátolt volna, amilyennek mutatja magát. A szélsőségesen populista bábpolitikus azzal vádolja meg a demokrata vezetőséget, hogy az »megosztotta az országot«…


Bezzeg a Népfront idejében 98 százalék ugyanarra voksolt.

Az volt az igazi demokrácia! – nyeríthetné a hordóról. Akkor nem volt megosztott az ország, a túlnyomó többség felvonult – május elsején a valóságban is – a nagy elvtárs, és annak kompániája mögött.

A milliárdos akkor még gyerek volt, de az apja bőszülten vonult.

Vissza a Népfrontot! – gurgulázhatná bele a kamerába. De akkor lenne valami logika abban, amit mond. És akkor kiderülne, hogy éppen azokat vádolja „megosztással”, akik a legnagyobb egységet tudták létrehozni 2010-ben.

Ha valóban fájna neki a megosztottság, akkor ő is besorakozna a többségbe.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2013. december 12. 23:46
"A demokrácia megosztotta az országot." - idézi. Ezt ki is mondta? Vagy ez is csak egy leegyszerűsítő hazugság, mint amit a cikke további részeiben is összehord?
kukagyerek
2013. december 12. 17:52
"..akik a legnagyobb egységet tudták létrehozni 2010-ben." .............. Sok embert behülyítettek akkor az álságos kommunista ellenességükkel, de azóta rájöttünk, hogy az csak parasztvakítás volt. Ezek semmivel sem különbek a baloldali eltikéiknél. Ugyanúgy hagyják gyikolászni a magyart mint az elődeik.
kjkj945
2013. december 12. 17:51
""Bezzeg a Népfront idejében 98 százalék ugyanarra voksolt. Az volt az igazi demokrácia! – nyeríthetné a hordóról. Akkor nem volt megosztott az ország, a túlnyomó többség felvonult – május elsején a valóságban is – a nagy elvtárs, és annak kompániája mögött." NÉPI!! görög- rabszolgataró Rosenfeld Czermanik--- népi mao- kommunista Mo. ma- kapitalist, népi putin nyugata - rakétás-bombás böszme-hazudós atp dk betiltós izr vallási ortodox mese politikai karantén Az a fajta demokrácia, amelyben a cionisták által agymosott manipulált analfabéták többsége, leszavazza, a maréknyi tisztánlátó intelligenciát..! demokrácia = a többség diktatúrája B(el)éndek féle (autoriter-populista) Tekintélyelvű - elit elleni demokrácia és még hány féle van? népiszociálkapitalisztrabszolgatartókomministarakétáshazudosplkaranténtewkintélyelvűelit démonkrácia Melyik is osztotta meg?????????
batama
2013. december 12. 17:48
Jó lenne már mondani egy olyan társadalmat,ami valami mentén nem volt megosztva.Még segítek is:térben és időben szabadon lehet keresni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!