A cenzor neve: Bencsik András

2014. január 26. 14:26

A szovjet-magyar barátság rendíthetetlen híve és Orbán Vezénylő Tábornok Úr leghűségesebb csicskása újra megmutatta, hogy a bolsevik nem vész el, csak átalakul.

2014. január 26. 14:26
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A cenzor neve: Bencsik András. A Demokrata főszerkesztője letiltotta annak az interjúnak a megjelentetését, amelyet lapjának munkatársa készített velem. A szovjet-magyar barátság rendíthetetlen híve és Orbán Vezénylő Tábornok Úr leghűségesebb csicskása újra megmutatta, hogy a bolsevik nem vész el, csak átalakul.

Egyrészt természetesen büszkeséggel tölt el, hogy Bencsik az államszocialista hőskor három T betűje közül engem a »tiltott« kategóriába sorolt, másrészt viszont hallatlanul irritál és nyomaszt, hogy egy ilyen szűk látókörű, mélyen romlott és cinikus seggnyaló az egyik legbefolyásosabb jobboldali véleményvezér lehet a XXI. századi Magyarországon.

Holnap a teljes interjút közzéteszem a facebook-oldalamon. Mondhatnám továbbá, hogy Bencsik pedig szégyellje magát, de úgy tapasztaltam, hogy ebből a típusú emberből a gerinc, az erkölcs és a szégyenérzet egyaránt hiányzik.”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemzeti Mutyikos
2014. január 27. 00:33
​Bencsik letiltotta Puzsér interjúját a demokrataban. http://cink.hu/bencsik-letiltotta-puzser- interjujat-1509235595
narmer
2014. január 26. 22:56
Puzsér, te sülthülye!
VakzKommondor
2014. január 26. 22:44
Érdekes fejleménynek gondolom, hogy amíg a Puzsér stílusa kiveri a biztosítékot a mély-magyar nemzeti magyar csapatnál, addig az a szemmel látható tény, hogy a birkamenet két fő vezetője, masszív kommunista volt az előző rendszerben, amikor arra volt szükség, nem okoz semmilyen törést. A szerveződés is igen hasonlóan történik, mint akkoriban. De hát, az évek, meg a rutin. Ez igen sok mindent elárul.
IgazságosIzomViktor.
2014. január 26. 21:19
Robi!Ha ezt így folytatod hamarosan békemenetet fognak szervezni ellened!!Úgyhogy csak húzd meg magad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!